Δηλώσεις-ντροπή Πέτρου Κόκκαλη (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Ζητάει να μην έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Δηλώσεις-ντροπή Πέτρου Κόκκαλη (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Ζητάει να μην έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Δηλώσεις-ντροπή έκανε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκαλης, γιος του “εθνικού προμηθευτή” επί δεκαετίες Σωκράτη Κόκκαλη, με τις οποίες ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ τον ελληνικό τουρισμό, από τον οποίο έχουν προσδοκίες αυτό το καλοκαίρι χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι.

Ο κ.Κόκκαλης  μεταξύ άλλων ζητάει να μην έρθουν στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού οι τουρίστες , κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «αδιανόητες δηλώσεις» οι οποίες εντάσσονται «στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία». Όταν άλλωστε ένας Ευρωβουλευτής δηλώνει κάτι τέτοιο, δημιουργεί ασφαλώς αρνητικό κλίμα για την “εικόνα” της χώρας μας στο εξωτερικό, λίγο πριν ξεκινήσει η φετινή τουριστική περίοδος.

Ολόκληρη η δήλωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο:

“Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”. Βέβαια θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Η απάντηση του Πέτρου Κόκκαλη