Μαυρίδης: “SOS-SOS-SOS. Έχουμε αύξηση 161% ενεργών κρουσμάτων στον δήμο τελευταία βδομάδα”

Μαυρίδης: “SOS-SOS-SOS. Έχουμε αύξηση 161% ενεργών κρουσμάτων στον δήμο τελευταία βδομάδα”

Με μια ανάρτηση… κραυγή αγωνίας ο δήμαρχος Ορεστιάδας προσπαθεί δίνοντας ιδιαίτερα δραματικό τόνο από την προσωπική του σελίδα στο facebook, να… συνετίσει όσους δεν τηρούν τα μέτρα προφύλαξης για μετάδοση του κορονοϊού.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Μαυρίδης (με τα γνωστά κεφαλαία που συνηθίζει) ζητώντας μάλιστα από πολλούς να το κοινοποιήσουν:
S.O.S#S.O.S#S.O.S
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΤΑ 161%!!!!!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ:ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)”.

Όπως έγραψε το πρωί το Evros-news.gr, ο δήμος Ορεστιάδας “βράζει” κυριολεκτικά από πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, υπάρχουν ήδη αρκετοί που νοσηλεύονται από την περιοχή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και μάλιστα κάποιοι στην ΜΕΘ, ανάμεσα τους και δυο δημοτικοί σύμβουλοι. Φυσικά οι Καστανιές από το πρωί του Σαββάτου και ως τις 15 Μαίου μπήκαν σε αυστηρό lockdown, ενώ δεν αποκλείεται αν η κατάσταση επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο στην Ορεστιάδα, να παρθούν αυστηρότερα μέτρα από την Πολιτική Προστασία που σε τέτοιες περιπτώσεις αποφασίζει. Κι αυτά μπορεί να μην είναι αντίστοιχα με των Καστανεών, αλλά ενδεχομένως ότι εφαρμόστηκε και στο Μεσολόγγι, όπως για παράδειγμα κλείσιμο των σχολείων για κάποιες ημέρες ή περιορισμός μετακινήσεων.

Υ.Γ: Τα fake news που κυκλοφόρησαν κάποιοι ανόητοι στην Ορεστιάδα, ανάμεσα τους υποτίθεται και σοβαροί άνθρωποι, ότι κατέληξε ένας από αυτούς που νοσηλεύονται στην ΜΕΘ του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και προκάλεσε αναστάτωση σε όσους τον γνωρίζουν και όχι μόνο, ευτυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η περιοχή Ορεστιάδας στο επίκεντρο του κορονοϊού – Και δυο δημοτικοί σύμβουλοι νοσηλεύονται στην Αλεξανδρούπολη