Eurovision 2021: Έτσι θα εμφανιστεί η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη στην σκηνή – Η πρώτη πρόβα της

Eurovision 2021: Έτσι θα εμφανιστεί η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη στην σκηνή – Η πρώτη πρόβα της

Λίγες ημέρες απομένουν για τους ημιτελικούς της Eurovision 2021 και η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη πραγματοποίησε σήμερα στην σκηνή του Rotterdam Ahoy την πρώτη της τεχνική πρόβα.

Η συντοπίτισσα μας από το Σοφικό Διδυμοτείχου και το Θούριο Ορεστιάδας Στεφανία, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία από οικονομικούς μετανάστες γονείς, φορούσε μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία άφηνε γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που έφταναν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος. Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Στεφανία και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν στην σκηνή πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση.

Κατά την έναρξη του τραγουδιού η Στεφανία εμφανίστηκε σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ οι χρωματισμοί της σκηνής ήταν σε μωβ χρώματα. Και ως δια μαγείας, με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή, είδαμε τη Στεφανία να χάνεται σε ένα ταξίδι, σε μια σύγχρονη μαγική πόλη.


Οι χορευτές συντονίστηκαν στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Στεφανία ανέβηκε σε μια σκάλα -η οποία είναι επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια μιας ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα έγινε… αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισίωναν τη Στεφανία ενώ έντονοι φωτισμοί έδεναν αρμονικά το σύνολο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

Πηγή: protothema.gr