Αλεξανδρούπολη: Πλύσιμο, καθαρισμός και καλλωπισμός στην πλατεία Φάρου, για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αλεξανδρούπολη: Πλύσιμο, καθαρισμός και καλλωπισμός στην πλατεία Φάρου, για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες εν όψει της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου την Παρασκευή 14 Μαίου για τον εορτασμό των Ελευθερίων, από τα συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα το πρωί υπάλληλοι βρίσκονταν στην πλατεία Φάρου, όπου έπλεναν, καθάριζαν και καλλώπιζαν όλους τους χώρους, τόσο μπροστά και δίπλα στο Μνημείο Δόμνας Βισβίζη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Φάρου, όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό ρεπορτάζ του Evros-news.gr.

Η κ.Σακελλαροπούλου θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη για την τετραήμερη επίσκεψη της στο νομό Έβρου το απόγευμα της Πέμπτης και θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό θα κορυφωθούν την Παρασκευή 14 Μαίου και ένας από τους χώρους που θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι και η περιοχή του Φάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τετραήμερη επίσκεψη σε όλο τον Έβρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αυτή την βδομάδα

 

Ένα σχόλιο

  1. Ο Φάρος θέλει βάψιμο! Ντροπή . Από άσπρος έχει γίνει γκρί . Πότε ήταν η τελευταία χρονιά που βάφηκε ? το 1999?

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*