Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης φωταγωγεί το Μουσικό Γυμνάσιο – Ο Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Β.Ρούφος ευχαριστεί

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης φωταγωγεί το Μουσικό Γυμνάσιο – Ο Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Β.Ρούφος ευχαριστεί

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος με δήλωση του επισημαίνει:

“Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι αρκετό, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο… σεβασμός στο έργο τους είναι το ελάχιστο που μπορεί ο κάθε πολίτης να επιδεικνύει απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που κάθε μέρα δίνουν “μάχη” στα νοσοκομεία… περιθάλπουν, φροντίζουν, παρηγορούν, στηρίζουν όλους εμάς και τους οικείους μας όποτε και να τους χρειαστούμε….
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να υποκλιθούμε στον αγώνα τους! Οφείλουμε όλοι μας να αναγνωρίσουμε εμπράκτως σε καθημερινή βάση την ανεκτίμητης αξίας συνεισφορά τους όχι μόνο σε περιόδους υγειονομικής κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε εδώ και έναν χρόνο, αλλά κάθε έτος, κάθε μήνα, κάθε μέρα!
Αγαπητές μου νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη, καλό κουράγιο και πάνω απ΄όλα υγεία! Είναι, ειλικρινά, τιμή μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι με πόσο υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενσυναίσθησης και δύναμη ψυχής δίνεται καθημερινά τον “αγώνα σας”!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*