Ορεστιάδα: Πεζοδρόμιο-καρμανιόλα, επικίνδυνο για τους πεζούς στο κέντρο της πόλης

Ορεστιάδα: Πεζοδρόμιο-καρμανιόλα, επικίνδυνο για τους πεζούς στο κέντρο της πόλης

Ένα πεζοδρόμιο-καρμανιόλα, επικίνδυνο για τους πεζούς βρίσκεται στο κέντρο της Ορεστιάδας και συγκεκριμένα στην οδό Εμμανουήλ Ρήγα, τον παράλληλο δρόμο της κεντρικής οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Evros-news.gr, κάποιοι στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο που βρίσκεται πολύ κοντά στην Λέσχη Αξιωματικών, έχουν ανοίξει για εργασίες μια τρύπα που είναι ολόκληρο… πηγάδι και δεν φρόντισαν να την κλείσουν. Απλά έβαλαν πάνω μια παλέτα ξύλινη που είναι και σπασμένη μάλιστα σε ένα σημείο και φυσικά μόνο προστασία δεν προσφέρει στους διερχόμενους. Πόσο μάλλον τα βράδια, που μπορεί κάποιος από τον κακό φωτισμό ή απροσεξία να πέσει μέσα και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Δυστυχώς ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντής Αρχοντίδης, τον οποίο συχνά-πυκνά… αποθεώνει συγκεκριμένο ΜΜΕ που ανήκει σε υπάλληλο της δημοτικής αρχής στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, αλλά και οι υπηρεσίες του δήμου, δεν έχουν κάνει τίποτα και όπως βλέπετε από την ημερομηνία της φωτογραφίας, το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα παραμένει. Μάλιστα εκεί κοντά βρίσκεται και γνωστό κατάστημα παγωτών, κυκλοφορούν στο σημείο και μικρά παιδιά, με τον κίνδυνο να γίνεται πολύ μεγαλύτερος.

Ο συγκεκριμένος δρόμος και τα πεζοδρόμια του βέβαια, αν και βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της Ορεστιάδας, έχει προβλήματα και σε άλλα σημεία. Το Evros-news.gr είχε αναφερθεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ του, τον Αύγουστο του 2020 στο σημείο, οι διαμαρτυρίες όσων κυκλοφορούν στην περιοχή και οι οχλήσεις προς τον δήμο και τον ίδιο τον κ.Αρχοντίδη έχουν γίνει, αλλά η απάντηση του ήταν να περιμένουν το… Open Mall. Ως τότε, ας ευχηθούμε να μην υπάρξει κανένας σοβαρός τραυματισμός, γιατί θα είναι πλέον… αργά για δάκρυα Βασίλη δήμαρχε και Αρχοντή μου ¨κολλητέ” του αρμόδιε Αντιδήμαρχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απαράδεκτα πεζοδρόμια στο κέντρο της Ορεστιάδας – Ο Αντιδήμαρχος Γ.Καραγιάννης που… αυτοαποθεώνεται δεν τα είδε; (ΒΙΝΤΕΟ)