Ορεστιάδα: Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Καζαλτζή, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στην Αλεξανδρούπολη

Ορεστιάδα: Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Καζαλτζή, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στην Αλεξανδρούπολη

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δημοτική Επαναφορά” Χρήστος Καζαλτζής που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με κορονοϊό, απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο κ.Καζαλτζής, που νοσηλεύεται στην μονάδα Covid-19, την ίδια στιγμή που στην ΜΕΘ δίνει την δική του “μάχη” άλλος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του, ενώ είδε προχθές έναν 59χρονο πολύ καλό του φίλο να χάνει την ζωή του από τον κορονοϊό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου έγραψε συγκεκριμένα:

“Νιώθω την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης για τη φροντίδα τους, κατά το διάστημα της νοσηλείας μου.

Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ όλους εσάς, που με τις ευχές και την αγάπη σας, μου δώσατε κουράγιο και δύναμη να ανταπεξέλθω!

Με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, προσευχόμαστε παράλληλα για τη γρήγορη ανάρρωση των συμπολιτών μας που παλεύουν αυτή τη στιγμή”.

Ολόψυχες ευχές και από το Evros-news.gr στον Χρήστο Καζαλτζή για ταχεία ανάρρωση και να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή την περιπέτεια της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Δύο Εβρίτες, ένας 59χρονος και μια 78χρονη, πέθαναν σήμερα από κορονοϊό