ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντήσει σήμερα τους χαροκαμένους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντήσει σήμερα τους χαροκαμένους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Τους χαροκαμένους γονείς της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας στην Ρόδο Ελένης Τοπαλούδη, αναμένεται να συναντήσει σήμερα κατά την επίσκεψη της στο Διδυμότειχο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr, την συνάντηση ζήτησε η ίδια η κ.Σακελλαροπούλου, προκειμένου να μιλήσει από κοντά στον Γιάννη Τοπαλούδη και την Κούλα Αρμουτίδου, οι οποίοι συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους καθημερινό “γολγοθά”, μετά τον τραγικό και άδικο χαμό του σπλάχνου τους από τους δυο δολοφόνους-κτήνη στη Ρόδο.

Είναι άγνωστο αν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη ή αν θα γίνει η συνάντηση τους σε κάποιο άλλο σημείο. Θα φτάσει πάντως βάση του προγράμματος της από την Ορεστιάδα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και αφού συναντηθεί στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και στη συνέχεια με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνό, πριν αναχωρήσει για το Σουφλί θα συναντήσει τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Προφανώς για να τους συλλυπηθεί και να τους συμπαρασταθεί στο ατέλειωτο δράμα που περνούν εδώ και τρία χρόνια που χάθηκε το παιδί τους.