Κατάντια: Δυο Αστυνομικοί Διευθυντές… ντεκόρ κυβερνητικού βουλευτή ξημερώματα, ενώ λαθρομετανάστες και διακινητές… αλωνίζουν

Κατάντια: Δυο Αστυνομικοί Διευθυντές… ντεκόρ κυβερνητικού βουλευτή ξημερώματα, ενώ λαθρομετανάστες και διακινητές… αλωνίζουν

Την στιγμή που οι ροές των λαθρομεταναστών συνεχίζονται από τον Έβρο και σε συγκεκριμένα σημεία, οι διακινητές εξακολουθούν να… αλωνίζουν, δυο Αστυνομικοί Διευθυντές βρέθηκαν στις 2 τα ξημερώματα στον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας και φωτογραφίζονταν ως… ντεκόρ στα σχέδια κυβερνητικού βουλευτή.

Το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά από τα μεσάνυχτα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδινίδης, βρέθηκαν τη Νυμφαία μετά από πρόσκληση του βουλευτή Ροδόπης της Ν.Δ Ευριπίδη Στυλιανίδη και φωτογραφίζονταν για να κάνει το επικοινωνιακό του… κομμάτι χθες όλη μέρα ο πρώην υπουργός. Αν βέβαια τους καλέσει κάποιος να παρέμβουν τόσο στον Έβρο (απ΄ όπου κατάγεται κιόλας ο κ.Συριτούδης) ή στην Ροδόπη όπου επίσης είναι σοβαρό το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες ο κ.Σεβδινίδης, στις 2 τα ξημερώματα αποκλείεται να πάνε. Βρέθηκαν όμως εκεί, προκειμένου όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα έχοντας δίπλα του στη φωτογραφία τους δυο Αστυνομικούς Διευθυντές ο κ.Στυλιανίδης, να εξετάσουν το πρόβλημα που προέκυψε με το κλείσιμο της Νυμφαίας λίγες ώρες νωρίτερα.

Ως γνωστόν, 9 κορυφαίοι υπουργοί της Κυβέρνησης, ανάμεσα τους και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, πολιτικός προϊστάμενος των κυρίων Συριτούδη κιαι Σεβδινίδη, υπέγραψαν στις 14 Μαίου το ΦΕΚ που προβλέπει ότι “ανοίγει” για Βούλγαρους, Ρουμάνους και άλλους ο Συνοριακός Σταθμός Ορμενίου στον Έβρο και σταματάει την λειτουργία του αυτός της Νυμφαίας, που ήταν πιλοτικά ανοιχτός επί 25 ημέρες, από τις 19 Απριλίου. Φωτογραφήθηκαν λοιπόν κυβερνητικός βουλευτής και οι δυο Αστυνομικοί Διευθυντές ως “γλάστρες” δίπλα του μπροστά σε ένα ISOBOX που τοποθέτησε η Περιφέρεια και διαμόρφωσε κιόλας τον χώρο, ώστε να κάνει το… κομμάτι του στη συνέχεια ο επί χρόνια υπουργός κ.Στυλιανίδης, Που ούτε επί Κυβέρνησης Καραμανλή, ούτε επί αυτής του Αντώνη Σαμαρά όπου ήταν μάλιστα υπουργός Εσωτερικών, δεν φρόντισε να φτιάξει κάποιες κτιριακές υποδομές στη Νυμφαία. Κάποια κοντέινερ έστω βρε αδερφέ.

Κι αντί να καταγγείλει την απαράδεκτη απόφαση των 9 υπουργών της Κυβέρνησης του που υπογράφουν το ΦΕΚ κλεισίματος της Νυμφαίας, αυτός βρήκε ευκαιρία να βγάλει τα γνωστά… κόμπλεξ και το τεράστιο μίσος του εναντίον της περιφερειακής αρχής του Χρήστου Μέτιου, την οποία “πολέμησε” το 2019 και έκανε τα πάντα να χάσει τις εκλογές, αλλά… ατύχησε. Μάλιστα “χρησιμοποίησε” εκτός από την φωτογραφία και τις συζητήσεις στη συνέχεια με τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας ΑΜΘ Πασχάλη Συριτούδη, για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να ξαναλειτουργήσει για είσοδο επισκεπτών με Ι.Χ το συγκεκριμένο μεθοριακό σημείο της Ροδόπης.

Συγνώμη, τόσο ο κ.Συριτούδης όσο και ο κ.Σεβδινίδης, δεν γνωρίζουν τα προβλήματα έλλειψης υποδομών στο συγκεκριμένο σημείο; Δεν τα διαπίστωσαν οι υφιστάμενοι τους αστυνομικοί στις 25 ημέρες κανονικής λειτουργίας για τους επισκέπτες που έρχονταν από την Βουλγαρία; Έστειλαν κάποιο έγγραφο ζητώντας λύσεις ή βοήθεια και παρεμβάσεις σε κάποιον υπεύθυνο; Στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης, την Περιφέρεια ΑΜΘ, την Αποκεντρωμένη, το υπουργείο τους Προστασίας του Πολίτη; Μήπως στην Πολιτική Προστασία ή στο υπουργείο Τουρισμού; Οι πληροφορίες λένε ότι δεν έκαναν τίποτε από όλα αυτά. Μόνο οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις των αστυνομικών της Ροδόπης πολύ καιρό τώρα επεσήμαναν τα συγκεκριμένα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νυμφαία: Πόσο ακόμα θα αυτοεξεφτελιστούν οι πολιτικοί δεινόσαυροι (Στυλιανίδης) και τα πολιτικά απολιθώματα (Κοντός);

Όσο για τον κ.Στυλιανίδη που ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Διευθυντή του γραφείου του Γρηγόρη Δημητριάδη (όντως όταν πληροφορήθηκε την… ανεξήγητη απόφαση του ΦΕΚ των 9 υπουργών παρενέβη για να βρεθεί λύση), τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου (πάλι καλά που δεν ευχαρίστησε τον κ.Χρυσοχοίδη που υπογράφει το ΦΕΚ κλεισίματος), μήπως μπερδεύτηκε; Οι 9 υπουργοί που υπέγραψαν να σταματήσει η λειτουργία της Νυμφαίας για Ι.Χ, της δικής του Κυβέρνησης είναι. Αυτοί δεν φταίνε, αλλά ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε εντυπώσεις κατά του Περιφερειάρχη, μήπως αυτή την φορά… περάσει ο υποψήφιος που θέλει να βάλει ο ίδιος και “καρφώθηκαν” μάλιστα πάνω στην… βιασύνη τους; Κι αννοώ το πολιτικό απολίθωμα Αλέκο Κοντό, γνωστό υπουργό επί Καραμανλή που απασχόλησε για καιρό με το θέμα της λίμνης Βιστωνίδας και της Μονής Βατοπεδίου “τραυματίζοντας” (και αυτός) σοβαρά την παράταξη που κυβερνάει σήμερα.

Αλλά αυτοί είναι πολιτικοί και ειδικά ο Στυλιανίδης είναι γνωστός για τα… κόλπα του. Οι δυο Αστυνομικοί Διευθυντές Πασχάλης Συριτούδης και Μιχάλης Σεβδινίδης, γιατί δέχθηκαν να… μπλέξουν στις μεθοδεύσεις ενός βουλευτή φωτογραφιζόμενοι ως… ντεκόρ του Στυλιανίδη στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*