Στον Έβρο την ερχόμενη εβδομάδα ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ

Στον Έβρο την ερχόμενη εβδομάδα ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ

Το νομό Έβρου αναμένεται να επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την ηγεσία του Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει διεκδικώντας να ηγηθεί του ΚΙΝ.ΑΛ, έστω και αν οι εσωκοµµατικές εκλογές -εκτός απροόπτου- αναµένεται να πραγµατοποιηθούν περί τον Νοέµβριο, θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές του νομού, φτάνοντας ως το Τρίγωνο της Ορεστιάδας. Στόχος του να συναντήσει στελέχη και απλούς οπαδούς του κόμματος, κυρίως του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ο κ.Λοβέρδος είναι μαζί με τη νυν Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον Ευρωβουλευτή Νίκο Αδρουλάκη, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία και έχει ξεκινήσει πρώτος τις επισκέψεις πανελλαδικά, προκειμένου να δημιουργήσει δυναμική για την υποψηφιότητα του. Στον Έβρο πάντως ήρθε τόσο πέρυσι τον Μάρτιο με τα γεγονότα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όσο και αργότερα όταν επισκέφθηκε διάφορα αστυνομικά τμήματα για να ενημερωθεί σχετικά με όσα συμβαίνουν με το θέμα της λαθρομετανάστευσης.