Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας του εργοστασίου ULTRAPOR®EPS της THRAKON  στην Ορεστιάδα

Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας του εργοστασίου ULTRAPOR®EPS της THRAKON στην Ορεστιάδα

Σαν σήμερα 17 Μαΐου 2020, έγινε η παραγωγή της πρώτης φόρμας διογκωμένης πολυστερίνης στο εργοστάσιο ULTRAPOR® EPS στην Ορεστιάδα.

Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας ολοκληρώθηκε και η νέα σύγχρονη παραγωγή προϊόντων διογκωμένης πολυστερίνης της THRAKON, με μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής συνεχίζεται.

Από το 1996, η THRAKON έχει δημιουργήσει 4 σύγχρονες μονάδες παραγωγής δομικών υλικών, χρωμάτων, κονιαμάτων και συγκολλητικών ουσιών. Το νέο αυτοματοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής πολυστερίνης, πέρσι, έγινε το 5ο εργοστάσιο του Ομίλου.

Η THRAKON με το εργοστάσιο παραγωγής διογκωμένης και γραφιτούχας πολυστερίνης ULTRAPOR® EPS και ULTRAPOR® GRAPHITE EPS, στην Ορεστιάδα έγινε η μοναδική ελληνική εταιρεία με καθετοποιημένη παραγωγή για το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. Η καθετοποιημένη παραγωγή δίνει το πλεονέκτημα να ελέγχεται, να πιστοποιείται και να παρέχεται σε εφαρμοστές και ιδιώτες η καταλληλόλητα του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης CLIMAPLUS, ελέγχοντας ποιοτικά όλα τα βήματα του συστήματος.

Περιηγηθείτε στο νέο εργοστάσιο THRAKON στην Ορεστιάδα.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*