Νέο ΣΟΚ για Τοψίδη: Τον παράτησε με δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, ο Καβαλιώτης Χρήστος Γάκης

Νέο ΣΟΚ για Τοψίδη: Τον παράτησε με δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, ο Καβαλιώτης Χρήστος Γάκης

-Είναι ο δεύτερος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας αλλά και όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ

-Ο τρίτος που παρατάει τον Τοψίδη μετά τους Ιμάμογλου, Μωϋσιάδη. Ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα

Νέο, τεράστιο ΣΟΚ για τον αποτυχημένο υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Τάκη Τοψίδη, αφού τον παράτησε καταθέτοντας πριν από λίγο δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από την “Περιφερειακή Σύνθεση” ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Γάκης.

Πρόκειται για τον δεύτερο σε ψήφους Περιφερειακό του σύμβουλο στην Καβάλα αλλά και σε όλη την Περιφέρεια συνολικά και σίγουρα η αποχώρηση του όχι απλά συνεχίζει απλά την μεγαλύτερη… αποσύνθεση της “Περιφερειακής Σύνθεσης”, αλλά ουσιαστικά την ΔΙΑΛΥΕΙ, αφού έρχεται μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις των Τζιχάν Ιμάμογλου (δεύτερος σε ψήφους στην Ροδόπη) και Αριστείδη Μωϋσιάδη (πρώτος σε ψήφους στο νομό Δράμας). Έτσι ο κ.Τοψίδης από τους 16 περιφερειακούς συμβούλους έμεινε πλέον μόνο με 13, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Γκουλιάμα-Μανδαλίδου, πρώτης αναπληρωματικής στο νομό Έβρου.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ.Γάκη, δεύτερου σε ψήφους στο νομό Καβάλας που ήταν ο μοναδικός νομός στον οποίο η παράταξη Τοψίδη ήρθε πρώτη σε ψήφους, στέλνει πολλαπλά μηνύματα. Γιατί ήρθε σε μια στιγμή που κάποιοι “επένδυσαν” στην κινδυνολογία μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο με ΦΕΚ 9 υπουργών της Κυβέρνησης του μεθοριακού σημείου της Νυμφαίας Ροδόπης και προσπάθησαν να κατηγορήσουν και να ρίξουν τις ευθύνες στην περιφερειακή αρχή του Χρήστου Μέτιου. Χρησιμοποίησαν μάλιστα ως “όχημα” στις επιδιώξεις τους, ότι θα υποστεί τεράστιο πλήγμα ο τουρισμός της Θάσου και γενικότερα της Καβάλας. Πρωτοστάτησαν μάλιστα σε αυτή την προσπάθεια η “Περιφερειακή Σύνθεση” και ο ίδιος ο Τάκης Τοψίδης προσωπικά, αλλά και πρώην υπουργού όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αλέκος Κοντός, που στήριξαν αυτόν κόντρα στην προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παράτησε και άλλος τον Τοψίδη – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Α.Μωϋσιάδης – Αποσύνθεση στην “Περιφερειακή Σύνθεση”

Η ενότητα στην Περιφέρεια ΑΜΘ γίνεται πράξη

Η νέα, εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης δείχνει ξεκάθαρα τρία πράγματα:

  1. Η ενότητα στην Περιφέρεια ΑΜΘ γίνεται πράξη και στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές η παράταξη θα είναι ενωμένη, υπό τον σημερινό Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο φυσικά. Αυτό χωρίς να γνωρίζουμε τι θα πράξει μελλοντικά ο Χρήστος Γάκης, που παραμένει ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος.
  2. Ο Τάκης Τοψίδης είναι πλέον “καμένο χαρτί” για όσους τον έβγαλαν μπροστά, τον στήριξαν χρησιμοποιώντας τον για να μην εκλεγεί ο Χρήστος Μέτιος. Τώρα πλέον τον “αδειάζουν” και τον πετούν σαν στυμμένη λεμονόκουπα, όπως άλλωστε τον προειδοποιήσαμε ότι έχουν αποφασίσει να το κάνουν οι συγκεκριμένοι κύκλοι και άτομα.
  3. Κάποιοι… αστείοι που προσπαθούσαν καιρό τώρα να διαδώσουν ότι ο κ.Μέτιος δεν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2023, καταλαβαίνουν πως όχι μόνο είναι αποκυήματα της φαντασίας τους ή ευσεβείς πόθοι, αλλά θα κατέβει με ΕΝΩΜΕΝΗ την παράταξη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη ακόμα περισσότερο

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Χρήστου Γάκη

Η δήλωση που έστειλε σήμερα ο Χρήστος Γάκης για την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του Τάκη Τοψίδη, προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβωουκίου Χρήστο Παπαθεοδώρου, αναφέρει:

“Δια της παρούσης σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” με την οποία είχα εκλεγεί στις Περιφερειακές εκλογές στις 25-5-2019 και την ανεξαρτητοποίηση μου.

Σας δηλώνω επίσης την παραίτηση μου από αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ.

Παραμένω μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου ως ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε.Καβάλας. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες”.

Οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν μάλιστα ότι θα υπάρξει και συνέχεια το επόμενο χρονικό διάστημα και το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που είχε στις προηγούμενες εκλογές η “Περιφερειακή Σύνθεση” θα γίνει στην πράξη πλέον… Όλοι οι άλλοι Μαζί και ο Τάκης Τοψίδης χώρια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράτησε τον Τοψίδη περιφερειακός του σύμβουλος – Ανακοίνωσε ΤΩΡΑ την ανεξαρτητοποίηση του!!!