Ορεστιάδα-Διδυμότειχο: Θλίψη και πένθος – “Έφυγε” από κορονοϊό, ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Ζησάκης

Ορεστιάδα-Διδυμότειχο: Θλίψη και πένθος – “Έφυγε” από κορονοϊό, ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Ζησάκης

Θλίψη και πένθος σκόρπισε στην Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Χρήστου Ζησάκη, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από την ζωή σε ηλικία 75 ετών, στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο πετυχημένος και ιδιαίτερα αγαπητός επιχειρηματίας, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες με κορονοϊό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής στην “μάχη” που έδωσε. Άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι, μια ημέρα αφ’ ότου “έκλεισε” τα 75 του χρόνια (γεννήθηκε 21 Μαίου 1946), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και υπαλλήλους. Όπως επισημάναμε, ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός όχι μόνο στην περιοχή της Ορεστιάδας όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά με πολύ μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια, αλλά και στην περιοχή του Διδυμοτείχου, μια και γεννήθηκε, μεγάλωσε και ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από το Ασημένιο Διδυμοτείχου.

Την εταιρεία «Ζησάκης» που είναι από τις κορυφαίες του Έβρου στην Αρτοποιεία-Ζαχαροπλαστική, την ξεκίνησε το 1975 στο Ασημένιο Διδυμοτείχου και συνεχίζει την πορεία της μέχρι και σήμερα, με την «Τρίτη Γενιά» πλέον και έχοντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στην πόλη της Ορεστιάδας. Παράλληλα ο ίδιος, τα παιδιά και τα εγγόνια του ασχολούνται και με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων, ενώ ετοιμάζουν και μονάδα παραγωγής βιοαερίου στην περιοχή του Ασημένιου.

Αύριο Κυριακή στο Ασημένιο η κηδεία

Η κηδεία του Χρήστου Ζησάκη θα γίνει αύριο Κυριακή στη 1, στο Ασημένιο Διδυμοτείχου απ όπου και κατάγεται. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, στιον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, όπου οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά, που είχα την τύχη να γνωρίζω τον αείμνηστο Χρήστο Ζησάκη πολλά χρόνια, εκφράζουμε από καρδιάς τα ολόθερμα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Να είναι γεροί και να τον θυμούνται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ