Αλεξανδρούπολη: Ήρθε το αμερικανικό πλοίο “Green Ridge” και φορτώνει ελικόπτερα στο λιμάνι

Αλεξανδρούπολη: Ήρθε το αμερικανικό πλοίο “Green Ridge” και φορτώνει ελικόπτερα στο λιμάνι

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έφτασε χθες ένα ακόμα αμερικανικό πλοίο, για να μεταφέρει στρατιωτικό υλικό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Πρόκειται για το μεταγωγικό “Green Ridge”, που ήρθε για να πάρει ελικόπτερα που πρέπει να επιστρέφουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορες ασκήσεις της Ευρώπης. Έφτασε στο λιμάνι της πόλης του Έβρου το μεσημέρι του Σαββάτου και ήδη όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ξεκίνησε να φορτώνει τα ελικόπτερα αλλά και το υπόλοιπο στρατιωτικό υλικό που αφορά οχήματα.

Σήμερα Κυριακή αναμένεται να επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και το λιμάνι της φυσικά,  ο Στρατηγός Christopher Cavoli, Διοικητής Δυνάμεων της Ευρώπης και της Αφρικής των ΗΠΑ, που έχει ξαναβρεθεί στην περιοχή μας. Φυσικά θα έχει συναντήσεις με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος και θα υπάρξουν συσκέψεις για τον συντονισμό των ενεργειών που αφορά την μεταφορά του υλικού των ΗΠΑ για τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ.

Προηγήθηκε η επίσκεψη του νέου στρατιωτικού Ακόλουθου της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα TC Nathan Mann, ο οποίος συνοδευόταν από τον απερχόμενο COL Robert Reed Anderson που επιστρέφει στην Washington. Τους υποδέχθηκαν και είχαν συνεργασία μαζί τους ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και ο Διευθύνων Σύμβουλος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*