Αλεξανδρούπολη: Ήμουν και εγώ στο ελικόπτερο – Βόλτες θεσμικών πάνω απ’ την πόλη με αμερικανικό Black Hawk

Αλεξανδρούπολη: Ήμουν και εγώ στο ελικόπτερο – Βόλτες θεσμικών πάνω απ’ την πόλη με αμερικανικό Black Hawk

Ήμουν και εγώ στο ελικόπτερο λένε από χθες διάφοροι θεσμικοί της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι έκαναν εναέρια βόλτα πάνω από την πόλη, με πτήση ενός αμερικανικού UH-60 Black Hawk, από αυτά που ήρθαν στην περιοχή για τη ΝΑΤΟϊκή άσκηση.

Η όλη διαδικασία μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δημιούργησε και κάποιες… μικροπαρεξηγήσεις, δυσαρέσκειες και αντιδράσεις, αφού μπορεί να βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά οι “σφήνες” και ο τρόπος που λειτουργούν κάποιοι, προκαλούν δυσφορία σε άλλους. Τι ακριβώς συνέβη;

Αρχικά είχε προγραμματιστεί εκ μέρους των Αμερικανών, να πραγματοποιηθεί μια πτήση που θα μετείχαν άνθρωποι του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Ο Πρόεδρος δηλαδή Κώστας Χατζημιχαήλ με συνεργάτες του, αφού είναι αυτοί που έχουν σημαντική συνεισφορά στην λειτουργία και την εξυπηρέτηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων όλους αυτούς τους μήνες. Ξαφνικά… εμφανίστηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς συνοδευόμενος από συγγενικά του πρόσωπα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος φυσικά από το alter ego του, τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Γιάννη Μπόγδη, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης, για να… κάνουν και αυτοί εναέρια ξενάγηση με ελικόπτερο.

Κάτι που έγινε με ξεχωριστή πτήση γι’ αυτούς και μάλιστα ο κ.Δαστερίδης φάνηκε να το… διασκεδάζει, αφού ανέβασε και φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα. Ποιος το… κανόνισε; Το μυαλό όλων πήγε στον… συνήθη ύποπτο που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, τον Δημήτρη Πέτροβιτς, που μπορεί πριν λίγους μήνες να ήρθαν σε άγρια “κόντρα” με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη λόγω των πλημμυρών, αλλά τον τελευταίο καιρό συχνά τους βλέπουμε μαζί, κυρίως σε εκδηλώσεις των Αμερικανών.

Έτσι με άλλη πτήση αναγκάστηκαν να “πετάξουν” ο κ.Χατζημιχαήλ με τους συνεργάτες του πάνω από τον λιμένα και την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αλλά δεν ξέρουμε αν μπόρεσε να το… ευχαριστηθεί μετά από όσα προηγήθηκαν. Πάντως και αυτός ανέβασε φωτογραφίες από την ξενάγηση που όντως ήταν εντυπωσιακή.

Βρε τι ζούμε…