Eurovision 2021: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη: “Θέλω να φάω πολλά… πιτόγυρα”

Eurovision 2021: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη: “Θέλω να φάω πολλά… πιτόγυρα”

Το κορίτσι απ’ τον Έβρο, η  Στεφανία Λυμπερακάκη που κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στην πρώτη 10άδα (μετά από 8 χρόνια) του 65ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ, χάρη στην ερμηνεία και εντυπωσιακή της εμφάνισή με το “Last Dance” στη σκηνή, επέστρεψε χθες στην Αθήνα.

Η 18χρονη συντοπίτισσα μας, με καταγωγή από το Σοφικό Διδυμοτείχου και το Θούριο Ορεστιάδας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία από μετανάστες γονείς, συνοδευόμενη από τους Δημήτρη Κοντόπουλο και Φωκά Ευαγγελινό, αλλά και όλη την ελληνική αποστολή, “πάτησε” Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής και εμφανίστηκε πανευτυχής με την κατάταξη της χώρας μας και την κατάκτηση της 10ης θέσης που ήταν και το ζητούμενο της ελληνικής συμμετοχής.

Τώρα μπορώ να φάω πολλά… πιτόγυρα

Η νεαρή τραγουδίστρια, μοιράστηκε τα μελλοντικά της σχέδια στην Ελλάδα, αλλά και τα πιο άμεσα και απλά, τα οποία χρειάστηκε να θυσιάσει, λόγω της παρουσίας της στη Eurovision.

Ήθελα να είμαστε στο Top10 και είμαστε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό”, είπε στην πρώτη τοποθέτησή της κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο Ελ. Βενιζέλος, ενώ σε ερώτηση για την επόμενη μέρα και όσα θα ήθελε να ακολουθήσουν, η Stefania δήλωσε:

Τώρα μπορώ να φάω πίτα γύρο. Πολλά πιτόγυρα. Και πολλές μπύρες. Όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί είμαι 18 χρονών”, ανέφερε γελώντας.

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία της να μείνει στην Ελλάδα αλλά και να μάθει καλύτερα να μιλά τα ελληνικά καλύτερα: “Θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά. Αυτό θέλω. Θα ήθελα πολύ να πάω ξανά στη Eurovision με την Ελλάδα”.

Θα έρθει σε Σοφικό και Θούριο για 

να δει παππούδες και γιαγιάδες

Η Εβρίτισσα στην καταγωγή Στεφανία, που μας έκανε όλους υπερήφανους, σίγουρα θα επισκεφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και τον Έβρο, ώστε να δει από κοντά τους παππούδες και τις γιαγιάδες της σε Σοφικό και Θούριο, όπως άλλωστε κάνει συχνά τα καλοκαίρια, όταν έρχεται διακοπές από την Ολλανδία. Ας θυμηθούμε την σπουδαία εμφάνιση της, που έφερε την χώρα μας έπειτα από 8 χρόνια ξανά στην πρώτη 10άδα του διαγωνισμού της Eurovision.