ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε κλάματα ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε κλάματα ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Ξέσπασε σε κλάματα κάποια στιγμή στην διάρκεια του χθεσινού έκτακτου δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, αφού ήταν αρκετές στιγμές έντονα φορτισμένος συναισθηματικά.

Οι τόνοι άλλωστε ανέβηκαν αιακές σχολές Ψυχολογίας και Νοσηλευτικής, ενώ οι επιστολές διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Διευθυντή και των εκπαιδευτικών, του καταλόγιζαν ευθύνες για την απόφαση που ο ίδιος έλαβε. Ο κ.Χατζηγιάννογλου κάποια στιγμή δεν άντεξε και με αφορμή τις συχνές αναφορές ότι πάει να κλείσει το 3ο Δημοτικό που αποτελεί σχολείο-πρότυπο, αντέδρασε έντονα, θεωρώντας ότι τα υπόλοιπα Δημοτικά σχολείου του Διδυμοτείχου αυτόματα χαρακτηρίζονται κατώτερα. Αναφέρθηκε μάλιστα στα δικά του παιδιά, τα οποία πηγαίνουν στο 1ο Δημοτικό, έχοντας βουρκώσει:

“Εμένα τα παιδιά μου πηγαίνουν στο 1ο Δημοτικό και δεν το δέχομαι με τίποτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω, γιατί τα δικά μου παιδιά πηγαίνουν σε ένα κατώτερο σχολείο. Αλλά αυτό, θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ… ΚΛΑΜΑ του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου

Είναι φανερό, ότι ο κ.Χατζηγιάννογλου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, λόγω των αντιδράσεων που υπάρχουν από γονείς, εκπαιδευτικούς και άλλους, για την απόφαση του να κλείσει το 3ο Δημοτικό και να μοιραστούν οι νεαροί μαθητές στο πρώην 2ο Δημοτικό και το 4ο Δημοτικό, ώστε να βρεθεί λύση για στέγαση του νέου Τμήματος Ψυχολογίας αλλά και της Νοσηλευτικής. Θεωρεί ότι μπροστά στο καλό της πόλης, την καθιέρωση δηλαδή ως 5ης έδρας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με την λειτουργία της Σχολής Ψυχολογίας, όλα τα άλλα είναι μικρότερης σημασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Παραιτήθηκε, λόγω 3ου Δημοτικού, απ’ την παράταξη του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου, η δημοτική σύμβουλος Βασιλική Δελημπαλτά