Σουφλί: Συναγερμός, αφού δυο σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες στην Δαδιά – “Μάχη” δίνουν οι πυροσβέστες

Σουφλί: Συναγερμός, αφού δυο σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες στην Δαδιά – “Μάχη” δίνουν οι πυροσβέστες

Συναγερμός πριν λίγη ώρα στο χωριό Δαδιά Σουφλίου, όπου δυο σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες, από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ένα και επεκτάθηκε στο διπλανό του.

Επιτόπου βρίσκονται πυροσβέστες από τον Σταθμό Πυροσβεστικής του Σουφλίου και προσπαθούν με την βοήθεια των κατοίκων που από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να σώσουν ότι μπορούν με λάστιχα και κουβάδες. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι το πρώτο σπίτι από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά και ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης του, καταστράφηκε στο μεγαλύτερο μέρος του.

Το δεύτερο σπίτι που είναι ακριβώς δίπλα, ήταν κλειστό μια και οι ιδιοκτήτες του μένουν στην Αλεξανδρούπολη, αλλά επισκέπτονται συχνά το χωριό τους. Οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής είναι να σβήσουν τις πυρκαγιές στα δυο σπίτια, αλλά να αποτρέψουν την επέκταση τους και σε άλλα π0υ βρίσκονται δίπλα, ενώ όμως γίνεται αντιληπτό, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στην Δαδιά,

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

2 Σχόλια

  1. Το σπίτι της φώτο είναι των κοριτσιών που διαμένουν στην Αλεξανδρούπολη η σκιά δίπλα προς τα δεξιά είναι το δεύτερο σπίτι που προφανές από τη φώτο φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει πάρει ακόμη φωτιά. Διάβασα προσεκτικά το άρθρο. Εσύ το διάβασες??

    • Εσύ που διάβασες προσεκτικά το άρθρο, δεν είδες ότι γράφουμε πως η η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ, άρα όχι από την φωτιά στην Δαδιά; Και σχολιάζεις για να κάνεις παρατήρηση;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*