Περιοδεία στον Έβρο από σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος

Περιοδεία στον Έβρο από σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος

Περιοδεία στον Έβρο θα πραγματοποιήσει από σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, βουλευτής και πρώην υπουργός των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως έγραψε εδώ και αρκετές ημέρες το Evros-news.gr, ο κ.Λοβέρδος επισκέπτεται την περιοχή μας στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει διεκδικώντας να ηγηθεί του ΚΙΝ.ΑΛ, έστω και αν οι εσωκοµµατικές εκλογές -εκτός απροόπτου- αναµένεται να πραγµατοποιηθούν περί τον Νοέµβριο. Θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές του νομού, φτάνοντας ως το Τρίγωνο της Ορεστιάδας. Στόχος του να συναντήσει στελέχη και απλούς οπαδούς του κόμματος, κυρίως του παλιού ΠΑΣΟΚ. Θα διανυκτερεύσει μάλιστα στα Δίκαια Ορεστιάδας, σε σπίτι ηλικιωμένης παλιάς… συναγωνίστριας του από το ΠΑΣΟΚ, στην οποία είχε υποσχεθεί πως θα την επισκεφθεί μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Αύριο Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 στις 11:30, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, αφού συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, τον οποίο να θυμίσουμε στήριξε επίσημα στις εκλογές του 2019 το ΚΙΝ.ΑΛ, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚΚινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος  θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την επίσκεψή του στο Νομό Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον Έβρο την ερχόμενη εβδομάδα ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ