Από τα Δίκαια, συναντώντας αγωνίστρια του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε η περιοδεία Ανδρέα Λοβέρδου στον Έβρο

Από τα Δίκαια, συναντώντας αγωνίστρια του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε η περιοδεία Ανδρέα Λοβέρδου στον Έβρο

Από τα ακριτικά Δίκαια του Τριγώνου και συνάντηση με την αγωνίστρια του ΠΑΣΟΚ Ελευθερία Τριγκίδου, ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του στον Έβρο ο βουλευτής και πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος. 

Η επίσκεψη του κ.Λοβέρδου στην περιοχή μας, αφορά την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ και μάλιστα ο ίδιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την συνάντηση με την παλιά αγωνίστρια της παράταξης του, αλλά και ότι βρίσκεται στην ακριτική μας περιοχή. ΌΠως έγραψε στην προσωπική του σελίδα:
“Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας!
Στο ακριτικό μετερίζι του Έβρου με την ιστορική αγωνίστρια της παράταξής μας Ελευθερία Τριγκίδου.
Αποδέχθηκα σχετική πρόσκληση και είμαι σήμερα εδώ στα Δίκαια, στο Τρίγωνο του Έβρου για να συναντήσω την Ελευθερία Τριγκίδου. Μια γυναίκα που ταύτισε ένα κομμάτι της ζωής της με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος του στην περιοχή. Μια αγωνίστρια που πάλεψε από για τις αρχές και τα ιδανικά της Δημοκρατικής Παράταξης στα δύσκολα αλλά και τα δημιουργικά χρόνια του ΠΑΣΟΚ.
Στο πρόσωπό της Ελευθερίας, τιμώ όλους τους ακούραστους υπερήφανους ακρίτες μας, που δεν τάχθηκαν απλά να φυλάττουν Θερμοπύλες, αλλά επιτελούν το ιερό καθήκον να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του πολιτισμού και της ιστορίας μας.
Το Τρίγωνο δεν είναι απλώς ένα σύνορο. Στο Τρίγωνο του Έβρου συναντώνται λαοί, αξίες και παραδόσεις. Είναι το σημείο που η Δύση συναντά την Ανατολή.
Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας με την επισήμανση ότι όλοι και περισσότερο εμείς οι πολιτικοί οφείλουμε να μην ξεχνάμε πως στις εσχατιές της χώρας μας δεν τελειώνει αλλά εκεί αρχίζει η πατρίδα μας.
Γι’ αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε ώστε να αποτελούν τόπους ασφάλειας, δημιουργίας και ευημερίας”.
Συνάντηση χθες στην Ορεστιάδα με Μαυρίδη
σήμερα στην Αλεξανδρούπολης με Ζαμπούκη
Ο επί χρόνια βουλευτής και υπουργός, συναντήθηκε χθες στην Ορεστιάδα με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργου Καραγιάννη, ο οποίος ως γνωστόν προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Τον υποψήφιο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής συνόδευε και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή κιαι πρώην Πρόεδρος Ελιάς Κυριάκος Καφάς.
Σήμερα ο κ.Λοβέρδος θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη, στις 11.30 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη του στο Δημαρχείο στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, τον οποίο ως γνωστόν το κόμμα του στήριξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και δικαιώθηκε με την εκλογή του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει πάντως, αν θα συναντηθεί με την Γραμματέα της Νομαρχιακής Έβρου του ΚΙΝ.ΑΛ Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.