Διδυμότειχο: Έγινε αποδεκτή η παραίτηση της Βασιλικής Δελημπαλτά απ’ τον δήμαρχο – Ποιος παίρνει την θέση της

Διδυμότειχο: Έγινε αποδεκτή η παραίτηση της Βασιλικής Δελημπαλτά απ’ τον δήμαρχο – Ποιος παίρνει την θέση της

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου έκανε αποδεκτή την παραίτηση της δημοτικής συμβούλου της παράταξης του Βασιλικής Δελημπαλτά, η οποία όπως έγραψε το Evros-news.gr αποχώρησε λόγω όσων συμβαίνων με το 3ο Δημοτικό σχολείο και την απόφαση να στεγαστούν εκεί οι Σχολές Ψυχολογίας, Νοσηλευτικής.

Η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 25 Μαίου, αναφέρει:

Αποδεχόμαστε την από 24.5.2021 αίτηση παραίτησης της κ. Δελημπαλτά Βασιλικής του Κωνσταντίνου από το αξίωμα του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου.
2. Καλούμε για την θέση που κενώθηκε τον κ. Δημήτριο Παπακωνσταντίνου του Αδαμάντιου (1ο) αναπληρωματικό Σύμβουλο Δήμου Διδυμοτείχου του ιδίου Συνδυασμού “Απ΄ την Αρχή’’, να προσέλθει για ορκωμοσία εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία της νόμιμης επίδοσης της απόφασης αυτής

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑ

Μέχρι την Κυριακή 30 Μαίου λοιπόν, ο πρώτος αναπληρωματικός της δημοτικής παράταξης του δημάρχου “Απ’ την Αρχή”, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, θα αντικαταστήσει την κ.Δελημπαλτά και έτσι θα μπορέσει να μπει στο δημοτικό συμβούλιο μέσω παραίτησης συναδέρφου του, αφού δεν κατάφερε να το πετύχει απ’ ευθείας πριν δυο χρόνια στις δημοτικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Παραιτήθηκε, λόγω 3ου Δημοτικού, απ’ την παράταξη του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου, η δημοτική σύμβουλος Βασιλική Δελημπαλτά