ΚΚΕ Έβρου για κλείσιμο ΕΛΤΑ Τυχερού: Το ψήφισε και τώρα “κλαίει” ο Δημοσχάκης – Να σιωπά η Γκαρά

ΚΚΕ Έβρου για κλείσιμο ΕΛΤΑ Τυχερού: Το ψήφισε και τώρα “κλαίει” ο Δημοσχάκης – Να σιωπά η Γκαρά

Επίθεση στους βουλευτές Έβρου Τάσο Δημοσχάκη της Ν.Δ και Νατάσα Γκαρά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις και ενέργειες τους για το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Τυχερού, κάνει το ΚΚΕ Έβρου με ανακοίνωση του.

Σε αυτήν επισημαίνει ότι ο μεν κ.Δημοσχάκης ψήφισε στην Βουλή το νόμο που προωθεί την συγκεκριμένη αρνητική εξέλιξη με τα ΕΛΤΑ στο Τυχερό και τώρα υποκριτικά “κλαίει” καταθέτοντας Αναφορά στο Κοινοβούλιο, λέγοντας ότι θέλει να το αποτρέψει, ενώ η κ.Γκαρά δεν πρέπει να μιλάει, γιατί και η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με αποφάσεις της προώθησε το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Βουλευτής Έβρου κ.Δημοσχάκης έχει ψηφίσει κάθε αντιλαϊκή τροπολογία και νομοσχέδιο που η κυβέρνηση του, έχει καταθέσει στην Βουλή. Κατά την συνήθη τακτική του μόλις ξεσπάσει θόρυβος, όπως πχ για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στο Τυχερό, (κίνηση που θα χτυπήσει ακόμη περισσότερο την υποβαθμισμένη ύπαιθρο) καταθέτει αναφορά στην Βουλή «κλαίγοντας» για τα αποτελέσματα που προκύπτουν και απο τις δικές του ψήφους!

Βέβαια δεν έδειξε την ίδια ζέση για το εξοντωτικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Πρόεδρο του ΑΣ Τριγώνου που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο του υποκαταστήματος τράπεζας στα Δίκαια. Αν θέλει να διαφοροποιηθεί, ας καταψηφίσει έστω μια φορά. Έχει και η ψηφοθηρία τα όρια της.

Και για να μην θεωρηθούμε πως μεροληπτούμε ή πως δεν έχουμε καλή μνήμη, καλά θα κάνει να σιωπά και η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γκαρά, της οποίας η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνέχισε τον δρόμο που περπατά και η σημερινή κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, εντάσσοντας τα στο «υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων» το 2016, προδιαγράφοντας έτσι την σημερινή κατάσταση.

Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να αγωνιστούν ώστε να μην συνεχιστεί η υποβάθμιση της περιοχής τους, μακριά από δήθεν «σωτήρες». Το ΚΚΕ θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στους αγώνες τους, με συνέπεια, εντός και εκτός Βουλής”.