Εγνατία οδός: Προσοχή για όσους οδηγούς έρχονται από Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη – Ξεκίνησαν έργα αποκατάστασης

Εγνατία οδός: Προσοχή για όσους οδηγούς έρχονται από Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη – Ξεκίνησαν έργα αποκατάστασης

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς οι οποίοι κινούνται στην Εγνατία οδό και έρχονται από την Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη, αφού από χθες ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και 13 Αυγούστου 2021 και ήδη εκδόθηκε απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης για τις ρυθμίσεις που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, από τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής (χ.θ. 567+577) έως τον Α/Κ Μέστης (χ.θ. 593+000) στο ρεύμα προς Κήπους. Όπως αναφέρει η απόφαση:

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής (χ.θ. 567+577) έως τον Α/Κ Μέστης (χ.θ. 593+000) στο ρεύμα προς Κήπους, τμήματος οδού της Εγνατίας Οδού περιφερείας μας, κατά μήκος του οποίου σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας & η Λωρίδα Έκτακτής Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας. Σε κάθε περίπτωση η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλέυρως της εκάστοτε ζώνης εργασιών σε λωρίδα κυκλοφορίας διαμορφούμενη από ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας, πλάτους 3,25 μέτρων περίπου.

Οι εργασίες να εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού. To έργο θα εκτελεστεί σε όσα στάδια απαιτηθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι η ζώνη έργων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο (2) χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*