Επίσκεψη της οργάνωσης YOUNG LIBERALS στο δημαρχείο Σουφλίου

Επίσκεψη της οργάνωσης YOUNG LIBERALS στο δημαρχείο Σουφλίου


Ομάδα της ΥΟUNG LIBERALS (Φιλελεύθερη Πολιτική Νεολαία της Ελλάδας) επισκέφτηκε το δημαρχείο Σουφλίου και συνομίλησε με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τους συνεργάτες του για τα χωροταξικά, αναπτυξιακά, πολιτιστικά και πληθυσμιακά δεδομένα της περιοχής.

Στην ομάδα YOUNG LIBERALS συμμετείχε και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Στη συνάντηση στο δημαρχείο του Σουφλίου, μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση για μελλοντικές δράσεις στον τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της επιχειρηματικότητας των Νέων, της θέσης της Γυναίκας και της Ελληνικής Επανάστασης, έχει αφιερώσει το έτος 2021 στην «Επανεκκίνηση» της Ευρώπης, την επαύριο της υγειονομικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο σκοπεύει να επισκέπτεται καθημερινά και μια άλλη πόλη της Ελλάδας , να πραγματοποιεί συναντήσεις με τοπικούς φορείς (Δήμος, επιχειρήσεις, ΜΚΟ) και το να διοργανώνει ανοικτές συζητήσεις (σε πλατείες) για σημαντικά θέματα γενικού κοινωνικού ενδιαφέροντος , ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες που βγαίνουν για έναν περίπατο και περνούν από το σημείο.