Η δημοσιογράφος Μαρία Μανάκα τοποθετήθηκε Προϊσταμένη στην ΕΡΤ Ορεστιάδας

Η δημοσιογράφος Μαρία Μανάκα τοποθετήθηκε Προϊσταμένη στην ΕΡΤ Ορεστιάδας

Η δημοσιογράφος από το Διδυμότειχο Μαρία Μανάκα, τοποθετήθηκε Προϊσταμένη του Περιφερειακού Σταθμού της ΕΡΤ Ορεστιάδας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ στις 26 Μαίου, η οποία δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Η κ.Μανάκα, που εργάστηκε παλαιότερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του δήμου Διδυμοτείχου και είναι αυτή την στιγμή δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του τέως δημάρχου Χρήστου Τοκαμάνη, τοποθετήθηκε αρχικά για έναν χρόνο και μπορεί να παραμείνει στην θέση αυτή συνολικά για 3 χρόνια, με νέες αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΡΤ. Η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης με αρ. πρωτ. : 41/11/24.05.2021, μετά την έκδοση της υπ’ αριθ. 6138/23.04.2021 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αποφασίζει με πέντε ψήφους υπέρ και μία λευκή ψήφο και τοποθετεί την κα Μαρία Μανακά ως Προϊσταμένη του Περιφερειακού Σταθμού Ορεστιάδας, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης.
Η διάρκεια της σύμβασής της ορίζεται σε ένα έτος, ξεκινά από την ανάληψη των καθηκόντων της, μετά τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και μπορεί να ανανεωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για ίσο χρονικό διάστημα και μέχρι τη συμπλήρωση τριών ετών συνολικά”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΑΚΑ ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε και στην ΕΡΤ Κομοτηνής, όπου τοποθετήθηκε νέα Προϊσταμένη η  Ειρήνη Τσακίρη, η οποία μέχρι τώρα εργαζόταν στο Maron news και μάλιστα πρόσφατα είχε πάρει την συνέντευξη του βουλευτή και τέως υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος έκανε άγρια “επίθεση” στο Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη προσωπικά.