Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Σοκαριστικό τροχαίο, με σοβαρό τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας που έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Σοκαριστικό τροχαίο, με σοβαρό τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας που έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Σοκαριστικό τροχαίο, με σοβαρό τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας, ο οποίος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, σημειώθηκε στις 14.20′ στον δρόμο Αλεξανδρούπολης-Χιλής, στην συμβολή με τον μεγάλο περιφερειακό.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας(γνωστός επαγγελματίας της πόλης) που φορούσε κράνος και κατευθύνονταν προς Χιλή, είδε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό να παραβιάζει το… κόκκινο στα φανάρια της περιφερειακής οδού και η σύγκρουση ήταν δυστυχώς αναπόφευκτη. Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο ο άτυχος οδηγός διακομίσθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στο σημείο βρέθηκαν τόσο η αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική, η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει για απεγκλωβισμό. Η Τροχαία της Αλεξανδρούπολης επιλήφθηκε φυσικά της υπόθεσης, παίρνοντας καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και συγκεκριμένα οδηγούς που επίσης κινούνταν στο σημείο. Αυτοί υποστήριξαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πέρασε κανονικά με πράσινο και το Ι.Χ με την οδηγό του ήταν αυτό που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.