ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Χαρούμενη-“μαύρη” επέτειος σήμερα για Τάκη και δημάρχους – Ο Λάκης, ο “ξενοδόχος” και το 2023!!!

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Χαρούμενη-“μαύρη” επέτειος σήμερα για Τάκη και δημάρχους – Ο Λάκης, ο “ξενοδόχος” και το 2023!!!

Ξανασυναντιόμαστε, μετά από δυο περίπου μήνες που τα είπαμε την προηγούμενη φορά, αρχές Απριλίου, γιατί σήμερα 2 Ιουνίου 2021 δεν είναι μια τυχαία ημέρα.

Να ευχηθώ λοιπόν Χρόνια Πολλά σε όσους… γιορτάζουν και επίσης… ΚΟΥΡΑΓΙΟ (καλό κουράγιο που έλεγε σε σπαστά ελληνικά και ο Όλι Ρεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους Έλληνες το 2010 που μπαίναμε στα Μνημόνια), σε αυτούς που δεν θέλουν να θυμούνται αυτή την ημερομηνία. Τι είναι σήμερα;

Σεισμικές αλλαγές στους δήμους

Ανενημέρωτους σας βρίσκω. Σαν σήμερα, στις 2 Ιουνίου 2019 έγινε… αυτοδιοικητικός σεισμός, αφού την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών άλλαξαν οι 4 από τους 5 δημάρχους στο νομό Έβρου. Μόνο ο Βασίλ’ς Μαυρίδης... ξέφυγε και εκλέχθηκε για λίγους ψήφους από την πρώτη Κυριακή, γιατί αν πήγαινε και αυτός στις 2 Ιουνίου, είναι πιθανόν να είχαμε το… 5 στα 5 στην περιοχή μας.

Η σημερινή ημέρα λοιπόν, είναι χαρούμενη επέτειος για όσους εκλέχθηκαν πριν 2 χρόνια. Δηλαδή τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκη. Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο και φυσικά… μαύρη επέτειος για αυτούς που είτε έχασαν τις θέσεις τους.

Γιατί είτε δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν οι Βαγγέλης Λαμπάκης, Παρασκευάς Πατσουρίδης, Βαγγέλης Πουλιλιός και Θανάσης Βίτσας. Και για να μην το ξεχάσω, δεν είναι μόνο οι 4 δήμοι του Έβρου που άλλαξαν χέρια και εκλέχθηκαν νέοι δήμαρχοι. Είχαμε και τις επαναληπτικές εκλογές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τάκη… χάσαμε απ’ τον Μέτιο

Εκεί που ήρθε το τεράστιο σοκ για τον πρώην φίλο μου (30 χρόνια και βάλε) Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ) Τοψίδη. Γιατί στις 2 Ιουνίου 2019 πέρασε στην αυτοδιοικητική ιστορία ως αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ. Έδωσε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα… τα ρέστα του κυριολεκτικά σε όλους τους τομείς, αλλά το κέρδισε ο σημερινός Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Όλες οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τον Τάκη. Ο Μέτιος που είχε εκλεγεί από τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του δυο χρόνια νωρίτερα, μετά τον θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, είχε απέναντι του αρκετούς από τους Αντιπεριφερειάρχες του (Μαρκόπουλος, Πατακάκης, Ιωσηφίδης, Ζαγναφέρης), αλλά και περιφερειακούς του συμβούλους που πήγαν υποψήφιοι με τον Τοψίδη (Αμοιρίδης, Εξακουστός, Γάκης).

Μπορεί ο νυν Περιφερειάρχης να πήρε το χρίσμα της Ν.Δ και να τον στήριξε προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά τον πρώην φίλο μου Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ) στήριζαν όλοι οι άλλοι. Είχε δημιουργηθεί ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ανθρώπων, με στόχο να κάνει το… ρεσάλτο στην περιφερειακή αρχή με επικεφαλής το παιδί από τη Νέα Βύσσα.

Ετερόκλητο συνονθύλευμα υπέρ Τοψίδη

Οι συνάδερφοι του Πρόεδροι των Επιμελητηρίων ΑΜΘ, κάποιοι από τους βουλευτές της Ν.Δ, όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (έκανε φοβερό “πόλεμο” στην υποψηφιότητα Μέτιου αυτός και το γραφείο του) και ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με τον επίσης βουλευτή Καβάλας Γιώργο Καλατζή. Επίσης, ο Τάσος Δημοσχάκης κρατούσε μια απαράδεκτη ουδετερότητα.

Ακόμα, οι περισσότερες ΝΟΔΕ του κόμματος (μηδέ του Έβρου εξαιρουμένης), αν δεν ήταν υπέρ του Τοψίδη, επίσης τήρησαν ουδετερότητα. Επίσης, γύρω απ’ τον Τοψίδη συσπειρώθηκαν πολλοί επιχειρηματίες, με πρώτο και καλύτερο τον Πολιτόπουλο της μπύρας “ΒΕΡΓΙΝΑ”, την οικογένεια Δαστερίδη της DASTERI Systems και πολλοί άλλοι.

Όλα αυτό το ετερόκλητο συνονθύλευμα όμως δεν κατάφερε να εκλέξει τον Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ) Τοψίδη στην Περιφέρεια και να διαχειριστεί αυτός τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που κυρίως ήταν ο βασικός στόχος τους. Ο… Μέτ(ρ)ιος όπως τον αποκαλούσαν ειρωνικά όλοι αυτοί, τους την… έφερε.

Α, επίσης μην το ξεχάσω. Απέναντι του είχε και την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜΘ και φυσικά του Έβρου, που “έπαιζαν” μονόπλευρα Τοψίδη. Όμως ακόμα και ο λαός του νομού μας και ιδιαίτερα όσοι γνωρίζουν καλά τον Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ), από τα επιχειρηματικά του ξεκινήματα στην Ορεστιάδα (με τα… φρουτάκια που κατέστρεφαν οικονομικά ανθρώπους και διέλυαν οικογένειες), δεν του έδωσε πλειοψηφία καμιά από τις δυο Κυριακές.

Αποκούμπι του ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Άλλωστε ένας στενός φίλος του (περισσότερο και από εμένα), μου το είχε πει χαρακτηριστικά: “Να ξέρεις ότι τον Τάκη θα τον ψηφίσουν όσοι ΔΕΝ τον ξέρουν και ΔΕΝ θα τον ψηφίσουν όσοι τον ξέρουν και μάλιστα καλά. Γι’ αυτό φρόντισε εσύ που τον… αγαπάς και είστε χρόνια φίλοι, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ όσο το δυνατόν περισσότεροι”. Αυτό προσπάθησα και εγώ να κάνω με συνεχή δημοσιεύματα τότε, μήπως και τον βοηθήσω, αλλά δυστυχώς… δεν τα κατάφερα.

Κι επειδή μιλήσαμε για τον πρώην φίλο μου τον Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ), ας πάμε τώρα στα δημοτικά πράγματα και τις αλλαγές 4 δημάρχων στις 2 Ιουνίου 2019, σαν σήμερα. Που… κολλάει ο Τοψίδης; Μα είναι πιθανόν να τον δούμε και αυτόν υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Γιατί όχι απλά το σκέφτεται, αλλά κάποιες κινήσεις που κάνει ο ίδιος και οι “κολλητοί” του, με πρώτο τον Λάκη Κιτσικίδη, αυτό δείχνουν.

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ άλλωστε πολύ δύσκολο να ξαναείναι υποψήφιος. Είχε την μεγάλη ευκαιρία το 2019, όλες οι συνθήκες ήταν ιδανικές και δεν τα κατάφερε. Ξεκίνησε με 16 περιφερειακούς συμβούλους, έκανε ότι μπορούσε να βάλει εμπόδια και να σαμποτάρει την περιφερειακή αρχή χρησιμοποιώντας ξεδιάντροπα και την θέση του επικεφαλής των Επιμελητηρίων ΑΜΘ(στην εταιρεία ΔΕΣ-ΜΟΣ και την Μη Επιστρεπτέα αναφέρομαι), αλλά έμεινε ήδη με… 13 συμβούλους.

Κι αυτοί όσο περνούν οι μήνες θα… μειώνονται. Του το λέω για να κοιμάται… ΑΝΗΣΥΧΟΣ, γιατί και μέσα στο καλοκαίρι, όταν οι άλλοι θα λούζονται στον ιδρώτα λόγω της ζέστης, αυτόν τον βλέπω να τον… λούζει κρύος ιδρώτας με τις αποχωρήσεις και άλλων δικών του. Οπότε, ο δήμος Αλεξανδρούπολης είναι το… αποκούμπι του και γι’ αυτόν προετοιμάζεται.

Από 27 Μαρτίου τα γράφαμε για Καραβασίλη

Μια και πήγαμε στο δήμο Αλεξανδρούπολης, τώρα “ανακάλυψαν” κάποιοι… κορυφαίοι δημοσιογράφοι του Έβρου, ότι ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Astir Egnatia Δημήτρης Καραβασίλης προαλείφεται για υποψήφιος δήμαρχος. Όπως ο Σταύρος Αποστολίδης (πραγματικά… ζήλεψα το χθεσινό του άρθρο-αγιογραφία για την οικογένεια Δαστερίδη των φωτιστικών LED με τίτλο “Μπράβο τον Νίκο”. Αυτό το ανιδιοτελές πάνω απ’ όλα, δημοσιογραφικό διαμάντι”).

Αλλά και ο Γιάννης Τομαδάκης (προσοχή στο Δ μην μπει κανένα άλλο γράμμα και βγει το επίθετο όπως φωνάζουν κάποιοι στην Ορεστιάδα τον υπάλληλο του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη στη Δημοτική Τηλεόραση). Όμως το ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ το έγραψε από τις 27 Μαρτίου για τον Καραβασίλη. Πως σκέφτεται και πάλι, όπως και το 2019, το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του.

Ότι δηλαδή τον έχει… διπλαρώσει ο Λάκης Κιτσικίδης, μαζί με κάποιους άλλους του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ (Γρηγοριάδης, πατήρ Βαβίας και άλλοι) και τον έχουν “παραμυθιάσει” ότι μπορούν να τον βγάλουν δήμαρχο. Μάλιστα του οργανώνουν καθημερινές συναντήσεις και συζητήσεις με πιθανούς υποψήφιους του συμβούλους, όλα φυσικά στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Βλέπει κόσμο στο ξενοδοχείο ο Καραβασίλης

Αλήθεια, ο ιδιοκτήτης του ομίλου Δασκαλαντωνάκης, που ο τέως δήμαρχος Λαμπάκης τον ανακήρυξε και σε επίτιμο δημότη Αλεξανδρούπολης, γνωρίζει ότι ο Διευθυντής του προαλείφεται για υποψήφιος δήμαρχος και το ξενοδοχείο έχει μετατραπεί σε… προεκλογικό γραφείο για συναντήσεις υπό την… υψηλή επίβλεψη του Λάκη και σε πλήρη γνώση του Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ);

Από εκεί και υπό τον συντονισμό του Κιτσικίδη, πέρασαν και συζήτησαν μάλιστα και νυν δημοτικοί σύμβουλοι τόσο του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη (δεν είναι μηχανοΡΑΦίες αυτά που γράφω), όσο και του Βαγγέλη Λαμπάκη, αλλά και από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις. Κάποιοι δηλαδή θέλουν να το… παίξουν δίπορτο ή και τρίπορτο, αν και αυτό συμβαίνει συνέχεια.

Γιατί να μην φιλοδοξεί άλλωστε ο Καραβασίλης να διεκδικήσει την δημαρχία; Σου λέει, εδώ βγήκε ο Γιάννης Ζαμπούκης που προεκλογικά εμφανίστηκε ελάχιστα και μόνο τα ΒΙΝΤΕΟ που έφτιαχνε ο Καμελίδης “έπαιζαν”. Όσο για επικοινωνιακή στήριξη; Ένα μόνο τοπικό ΜΜΕ, ο όμιλος Κονδύλη δηλαδή, γιατί κανένα άλλο δεν στήριξε την υποψηφιότητα Ζαμπούκη προεκλογικά. Ούτε καν το ραδιόφωνο του υποψήφιου του και σημερινού Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Κολιού.

Κάτι γράφαμε και εμείς εδώ στο Evros-news.gr, αλλά αμελητέα ποσότητα είμαστε. Ελάχιστοι άλλωστε μας διαβάζουν. Δεν είμαστε και… e-evros, με τα βιντεάκια μας, τα drone και όλα αυτά που χρησιμοποιούσε για την υποψηφιότητα Λαμπάκη και Τοψίδη ο ιδιοκτήτης του. Θα μου πείτε, ο Κιτσικίδης όποιους στήριξε τα προηγούμενα χρόνια… ΠΑΤΩΣΑΝ. Να θυμηθούμε ότι ήταν υποψήφιος με τον Αλεξανδρή το 2010 και κέρδισε ο Λαμπάκης; Με τον Φωτιάδη το 2014 και κέρδισε πάλι ο Λαμπάκης;

Ο Κιτσικίδης ετοιμάζει μηχανισμό για… Τάκη

Ότι στήριξε Λαμπάκη, Τοψίδη το 2019 και είχε… δύο στα δύο, αφού έχασαν και οι δυο; Αυτά μάλλον δεν τα σκέφτεται ο Καραβασίλης, γιατί κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαίο που ξεκίνησε από τώρα τις προσπάθειες. Απλά κάποια στιγμή, όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές που επίσης εκδήλωσε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος δήμαρχος, θα κάνει… πίσω.

Κι όλη αυτή η προετοιμασία που γίνεται; Με τις συναντήσεις και πιθανές υποψηφιότητες; Πολύ απλά, θα είναι έτοιμος ο μηχανισμός για ενδεχόμενη υποψηφιότητα… Τοψίδη στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των Αλεξανδρουπολιτών να παθαίνει… αλλεργία στο ενδεχόμενο εκλογής ενός ανθρώπου ο οποίος δεν είναι από την πόλη και θέλει να γίνει δήμαρχος της, όμως ο Τάκης (Τάκης, Τάκης, οέ, οέ, οέ), δεν θα έχει και άλλη επιλογή.

Να πάρει πάντως ο Καραβασίλης χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, συγνώμη ΚΙΝ.ΑΛ, στο χώρο του οποίου επίσης ανήκει ο ίδιος και όσοι τον περιστοιχίζουν, είναι πολύ δύσκολο. Θα αφήσει δηλαδή έναν ήδη εκλεγμένο δήμαρχος της η Φώφη Γεννηματά ή όποιος άλλος είναι τότε Πρόεδρος μια και θα μεσολαβήσουν εκλογές και στο κόμμα αυτό και δεν θα δώσει ξανά χρίσμα στον Ζαμπούκη; Πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο.

Εκτός αν δεν είναι και πάλι υποψήφιος ο σημερινός δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Τα παρατήσει και επιστρέψει στην δικηγορία και επίσης ασχοληθεί με το αντικείμενο που έχει τώρα ο Καραβασίλης. Τα ξενοδοχεία. Γιατί και κάτι τέτοιο πιάνουν οι… κεραίες μου. Πως, με ποιον τρόπο, δεν το ξέρω ακόμα, αλλά και αυτό το ενδεχόμενο είναι στο τραπέζι. Να μην ξανακατέβει δηλαδή, αφού εδώ που τα λέμε, οι… κοψοχέρηδες που τον ψήφισαν το 2019 αυξάνονται, γιατί βλέπουν ότι δεν τα πάει καθόλου καλά.

Ποια ελπίδα να έχει με αυτούς δίπλα του;

Το σίγουρο είναι ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης θα ξαναείναι υποψήφιος και το 2023. Μπορεί επίσης να μην… θέλουν ούτε να τον βλέπουν όσοι τον ψήφισαν το 2019 και σαν σήμερα έπαθε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ, χάνοντας από τον… Γιαννάκη όπως αποκαλούσε ειρωνικά τον σημερινό δήμαρχο (ο Πάγκαλος με τον Αβραμόπουλο δεν του έγιναν μάθημα), αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να επιστρέψει στην… καρέκλα του δημάρχου.

Εξάλλου, όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί να… ζήσει χωρίς αυτήν. Έχει πάθει ψύχωση και όσα κάνει και δηλώνει μπορεί να μην έχουν… λογική, αλλά εξηγούνται από το γεγονός πως δεν μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει χωρίς την εξουσία του δημάρχου, Το παραδέχεται άλλωστε στις δηλώσεις του, ότι πέρασε πολύ δύσκολα ψυχολογικά μέχρι να χωνέψει την ψυχρολουσία που τον βρήκε.

Όμως από την στιγμή που και δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι ψάχνονται, που θα ξαναπάει με τους Γερακόπουλους, τους Γκότσηδες, τον ευθυτενή και… ατσαλάκωτο Γκοτσίδη, τον κουτοπόνηρο Ουζουνίδη που… κρύβεται κάθε φορά που πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση στην ΔΕΥΑΑ αν και πρώην Πρόεδρος της; Κάποιοι και ως φάτσα και ως συμπεριφορά έχουν τον… ανθρωποδιώχτη.

Αυτούς λέω, γιατί τον Κουκουράβα τον βλέπω να… τραβάει για άλλες πολιτείες και μερικοί μαθαίνω ήδη μίλησαν με… Κιτσικίδη, Καραβασίλη. Όπως είδατε δεν ανέφερα τον Ζιώγα, γιατί ο Χρήστος χρόνια τώρα ξέρει να… παίζει με όλους και τελευταία αστιγμή να αποφασίζει και να συντάσσεται όπου είναι σίγουρος ότι θα επανεκλεγεί.

Ο “Χαχανούλης” και η… υποχρέωση της Ν.Δ

Που να φανερώσει πιο έντονα τις προθέσεις του και ο… “Χαχανούλης” (γιατί ήδη το σκέφτεται σοβαρά), σκεφθείτε τι έχει να γίνει στην παράταξη Λαμπάκη. Θα τρέχουν ποιος θα προλάβει πρώτος να συζητήσει μαζί του. Μην ρωτάτε ποιος είναι ο… “Χαχανούλης” (γίγαντα Ζαγναφέρη φοβερή έμπνευση). Όλα τα θέλετε από τώρα να σας τα αποκαλύπτω;

Πάντως ο Λαμπάκης αυτή την φορά δεν πρόκειται να πάρει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία, γιατί πιστεύω ότι το κυβερνών κόμμα δεν θα δώσει χρίσμα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και πουθενά στον Έβρο. Την “πάτησε” πριν δυο χρόνια σαν σήμερα με τον τέως δήμαρχο και πολύ δύσκολα θα αποφασίσει το Μέγαρο Μαξίμου να στηρίξει επίσημα κάποιον.

Αν πάντως το κάνει, επαναλαμβάνω ΑΝ, τότε να σκεφθείτε ότι η Ν.Δ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ σε κάποιον στην Αλεξανδρούπολη. Αρκεί ο ίδιος να… ενδώσει στις πιέσεις που δέχεται από τοπικούς παράγοντες, νυν θεσμικούς και όχι μόνο και να το αποφασίσει. Γιατί διστάζει, αφού δεν θέλει να πάθει καμιά νέα… ψυχρολουσία. Είναι και λίγο… σφιχτός με τα χρήματα λόγω… καταγωγής, οπότε δεν το αποφασίζει. Αυτά και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.

Και κάτι ακόμα. Αν αυτός δεν ασχοληθεί, που το βλέπω πολύ πιθανό και η Ν.Δ θελήσει να δώσει χρίσμα, μην αποκλείεται αυτό να είναι τελικά σε… γυναίκα. Σας το γράφω από τώρα, για να μην πάθετε… ΣΩΚ ορισμένοι (το Ω μόνο τυχαία δεν το χρησιμοποιώ να το ξέρετε).

Αυτά για σήμερα. Για τους άλλους 4 δήμους θα τα πούμε ΑΥΡΙΟ, σε νέα ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, γιατί ήδη γράψαμε πολλά και ο φίλος μου ο Βαγγέλης διαμαρτύρεται συχνά ζητώντας να γράφω λιγότερα και πιο συχνά, γιατί κουράζεται να το διαβάσει.

Υ.Γ1: Κάτι που ξέχασα και έχει σχέση επίσης με την Αλεξανδρούπολη και όσα ανέφερα για τος εκλογές του 2023. Ναι, σχέση με την Αλεξανδρούπολη και όχι το Διδυμότειχο όπως ενδεχομένως να πάει το… πονηρό μυαλό κάποιων. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές λοιπόν, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι μόνο ένας… Πιτιακούδης υποψήφιος…

Υ.Γ2: Ψάχνω να βρω τι ακριβώς εννοεί ο υπάλληλος του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, ο Γιάννης Τομαδάκης, με τον τίτλο που έβαλε στο σάιτ του για το θέμα με τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, “Ο Λαμπάκης τα έχει τεράστια”, αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Ρώτησα και φίλους που τον ξέρουν και συνεργάστηκαν παλαιότερα μαζί του, αλλά ούτε αυτοί γνώριζαν τι ακριβώς εννοεί ο Γιάννης πως έχει… τεράστια ο Λαμπάκης και τα γνωρίζει τόσο καλά μόνο αυτός. Μέχρι που ένας κοινός μας γνώριμος μου είπε: “Μα είναι δυνατόν να προσπαθείς να βρεις εξήγηση σε όσα γράφει ο Τομαδάκης” και εκεί σταμάτησα την προσπάθεια.

Ο… Ναρκαλιευτής