ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ απόφαση Ζαμπούκη: Πληρώνει 3.000 ευρώ σε αυτοδιοικητικό σάιτ, για δημοσίευση δελτίων Τύπου του δήμου!!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ απόφαση Ζαμπούκη: Πληρώνει 3.000 ευρώ σε αυτοδιοικητικό σάιτ, για δημοσίευση δελτίων Τύπου του δήμου!!!

-Το τερμάτισε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, πληρώνοντας το Aftodioikisi.gr για δημοσίευση των δελτίων Τύπου

Την επέτειο δύο χρόνων από την εκλογή του στις 2 Ιουνίου 2019, επέλεξε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης να προβεί σε μια πρωτοφανή και προκλητική ενέργεια.

Μιλάμε για μια απόφαση που δεν μπορεί να δώσει κάποιος μια λογική εξήγηση. Μια προκλητική απόφαση που ούτε ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, αν και έκανε πολλά άλλα χειρότερα, δεν είχε τολμήσει να πάρει. Να πληρώνει δηλαδή αθηναϊκό σάιτ ή οποιοδήποτε σάιτ, απλά για να του δημοσιεύει απλά, καθημερινά δελτία Τύπου. Γιατί με βάση το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ημερομηνία 2 Ιουνίου 2021 και υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κυζιρίδης, ο κ.Ζαμπούκης με απ’ ευθείας ανάθεση πληρώνει 3.720 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) για έναν χρόνο, σε αυτοδιοικητικό σάιτ της Αθήνας, για να δημοσιεύει τα δελτία Τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης!!!

Συγκεκριμένα, βάση της συγκεκριμένης συμφωνίας, η ιστοσελίδα Aftodioikisi.gr, μια από τις πολλές που ασχολούνται με θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα εισπράξει καθαρά 3.000 ευρώ με την απόφαση αυτή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, για να δημοσιεύει κάθε μήνα 15 δελτία Τύπου που εκδίδει ο δήμος και να πραγματοποιήσει μια γραπτή συνέντευξη κάποιου στελέχους του δήμου.

ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. Αυτά που κάνουν ΔΩΡΕΑΝ τα τοπικά ειδησεογραφικά σάιτ, τα οποία θέλοντας να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους δημοσιεύουν κάθε μήνα όχι μόνο 15, αλλά διπλάσια και τριπλάσια δελτία Τύπου τα οποία στέλνει το Γραφείο Τύπου, ενώ δημοσιεύουν δεκάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις των εκλεγμένων του δήμου (δημάρχου, Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων) κάθε χρόνο, το Aftodioikisi.gr θα το κάνει εισπράττοντας 3.000 ευρώ (συν 720 ευρώ ο ΦΠΑ). Για υπηρεσίες που όπως αναφέρεται στην απόφαση του Γιάννη Ζαμπούκη, αφορούν:

  • Εγκρίνουμε την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας για την ετήσια συνδρομή στην PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ι.Κ.Ε., προϋπολογισμού 3.720,00 €, με απευθείας ανάθεση.
    Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της aftodioikisi.gr, το Δίκτυο Ενημέρωσης της Αυτοδιοίκησης και οι συνεργάτες του, αναλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες με στόχο την βέλτιστη ενημέρωση των πολιτών για τις δραστηριότητες του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα:

  • Σε συνεργασία με αρμόδιο στέλεχος του φορέα σας αναρτώνται στην ιστοσελίδα Aftodioikisi.gr, 15 Δελτία Τύπου ανά μήνα, σε διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους από την έναρξη της συνεργασίας (με συνοδεία φωτογραφιών) του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Εξειδικευμένος συνεργάτης -δημοσιογράφος της aftodioikisi.gr επικουρεί και εποπτεύει την συγκεκριμένη διαδικασία.

  • Εξειδικευμένος συνεργάτης -δημοσιογράφος της Aftodioikisi.gr θα αναλάβει την πραγματοποίησης μίας γραπτής συνέντευξης, αιρετού ή στελέχους του Δήμου σας, σε διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους από την έναρξη της συνεργασίας μας.

Μιλάμε, ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα, όλα σχεδόν τα ενημερωτικά σάιτ του Έβρου, δημοσίευσαν πάνω από 15 δελτία Τύπου του δήμου Αέξανδρούπολης, γιατί αυτό επιβάλλει ο ενημερωτικός τους ρόλος. Το Aftodioikisi.gr της Αθήνας, που είναι επίσης ενημερωτικό σάιτ απλά ασχολείται με αυτοδιοικητικά θέματα, θα εισπράξει χάρη στην…  γαλαντομία του κ.Ζαμπούκη και 3.720 ευρώ με ΦΠΑ.

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΑΪΤ