Δήμος Σουφλίου: Αξιοποιεί και το Εστιατόριο της λίμνης Τυχερού, βγάζοντας το σε δημοπρασία

Δήμος Σουφλίου: Αξιοποιεί και το Εστιατόριο της λίμνης Τυχερού, βγάζοντας το σε δημοπρασία

Αξιοποιεί και το παρατημένο επί χρόνια Εστιατόριο που βρίσκεται στην λίμνη Τυχερού βγάζοντας το σε δημοπρασία, ο δήμος Σουφλίου, μετά τον οικοτουριστικό ξενώνα “Θράσσα” που ήδη το ανέλαβε επενδυτής και το λειτουργεί κανονικά. 

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που δημοσεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες 2 Ιουνίου, αποφασίστηκε ότι:

  • Θα γίνει φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΙΜΝΗΝ ΤΥΧΕΡΟΥ, για χρονικό διάστημα παραχώρησης 15 χρόνια.
  • Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης της δημοπρασίας, είναι τα 40 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 480 ευρώ τον χρόνο. Πολύ μικρό, αλλά μην ξεχνάμε ότι επί χρόνια και συγκεκριμένα από την προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν εγκαταλελειμμένο.

  • Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 15 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και από τις 10 έως τις 11 το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουφλίου, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.
  • Αν κηρυχθεί άγονη, θα επαναληφθεί στον ίδιο τρόπο στις 22 Ιουνίου, μια εβδομάδα αργότερα δηλαδή και τις ίδιες ώρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρ’ ότι χρειάζονται εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης των παρατημένων εγκαταστάσεων, έχει ήδη υπάρξει ενδιαφέρον από επαγγελματίες για να… ξαναλειτουργήσει ο συγκεκριμένος χώρος, που σε συνδυασμό με τον οικοτουριστικό ξενώνα ο οποίος ήδη επαναλειτουργεί, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια στην λίμνη Τυχερού. Προσελκύοτας επισκέπτες όχι μόνο από την γύρω περιοχή, αλλά και την Αλεξανδρούπολη, το Σουφλί, όλο το νομό Έβρου και την Θράκη γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΙΜΝΗΣ ΤΥΧΕΡΟΥ