ΕΒΡΟ… ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο μονόδρομος Μαυρίδη, ο… Τζο Μπάιντεν του Διδυμοτείχου και οι υποψηφιότητες στους 4 δήμους

ΕΒΡΟ… ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο μονόδρομος Μαυρίδη, ο… Τζο Μπάιντεν του Διδυμοτείχου και οι υποψηφιότητες στους 4 δήμους

Πιστοί στο ραντεβού που δώσαμε χθες, για ένα νέο, συνεχόμενο ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ σήμερα, με αφορμή την χθεσινή επέτειο 2 χρόνων από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 2 Ιουνίου 2019, θα ασχοληθούμε με τους άλλους τέσσερις δήμους του Έβρου.

Ξεκινήσαμε χθες αναλύοντας τα σενάρια, τις πληροφορίες, τις φήμες, τις προθέσεις και όλα όσα κυκλοφορούν για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, δύο χρόνια πριν τον Οκτώβριο του 2023, όταν  και θα στηθούν οι αυτοδιοικητικές κάλπες.  Αλλά Έβρος δεν είναι και ούτε πρέπει να είναι στην σκέψη, τις αποφάσεις και την δράση όλων μας, μόνο Αλεξανδρούπολη.

Πρώτος δήμαρχος που ανακοίνωσε

νέα υποψηφιότητα του ο Βασίλ’ ς 

Πάμε λοιπόν στις άλλες πόλεις και δήμους, με τον δεύτερο σε πληθυσμό στον  Έβρο, τον δήμο Ορεστιάδας. Ήταν ως γνωστόν και ο μοναδικός όπου είχαμε επανεκλογή του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, έστω και οριακά με λίγους ψήφους.

Απέφυγε έτσι την… ρώσικη ρουλέτα του δεύτερου γύρου, εκεί όπου κανείς δεν μπορούσε να αποκλείσει ότι υπήρχε περίπτωση να χάσει από την δεύτερη Μαρία Γκουγκουσκίδου, η οποία από πολύ χαμηλά… εκτοξεύτηκε στην δεύτερη θέση και κοντά στο 25%. Να επισημάνουμε μάλιστα, ότι ο Βασίλ’ ς είναι ο πρώτος εν ενεργεία δήμαρχος του Έβρου, πού βγήκε και ανακοίνωσε επίσημα τις τελευταίες μέρες, ότι θα είναι ξανά υποψήφιος του 2023.

Βέβαια προηγήθηκαν ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και ο… φίλος μου ο Θόδωρος Σκίνδρης, αλλά αυτοί είναι στην αντιπολίτευση (αν και ο Λαμπάκης λέει συνέχεια ότι απλά έκανε ένα… ρεπό 4 χρόνων και θα επιστρέψει). Τρίτος και… καταϊδρωμένος λοιπόν, πίσω απ’ τον Σκίνδρη, ανακοίνωσε ο κ.Μαυρίδης πως θα είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, γιατί να ανακοινώσει από τώρα την υποψηφιότητά του, ενώ το όνομά του “έπαιζε” με ισχυρισμούς από το πολύ στενό του περιβάλλον, ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του για βουλευτής με τη Ν.Δ. Επίσης, ο ίδιος με ενέργειες και δηλώσεις του, δεν απέκλειε να ασχοληθεί με τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είδε ότι δεν είχε καμιά τύχη

για βουλευτής ή Αντιπεριφέρεια

Την Περιφέρεια ΑΜΘ δηλαδή ως Αντιπεριφερειάρχης Έβρου αντί του Δημήτρη Πέτροβιτς. Γιατί νομίζετε επί 10 και πλέον μέρες έβγαινε παντού και… έβριζε χυδαία το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο (που του ενέκρινε έργα εκατομμυρίων ευρώ μέσω ΕΣΠΑ να μην το ξεχνάμε), με πρόσχημα το ΚΥΤ Φυλακίου. Σιγά μην τον ένοιαζε τον Βασίλ’ τι θα γίνει με το ΚΥΤ και το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο και αν επεκταθούν ή αυξηθούν οι λαθρομετανάστες εκεί.

Το απέδειξε άλλωστε με την αδράνεια, την χαλαρότητα και τις αργές του αντιδράσεις, ότι δεν θα μπορούσε η Κυβέρνηση να βρει πιο… βολικό δήμαρχο. Να δημιουργήσει κλίμα εναντίον του Μέτιου ήθελε ο ίδιος, αλλά και το κουμπαράκι του, ο αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης Τάκης (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ) Τοψίδης. Όμως δεν του (τους)… βγήκε και άρον-άρον ανακοίνωσε δυο χρόνια πριν, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας.

Αναλύσαμε σε ξεχωριστό θέμα επίσης στο Evros-news.gr, πως αν ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κυβερνών κόμμα, πολλοί θα τον κατηγορούσαν ότι έκανε… συναλλαγή, κοινώς τα… έκανε πλακάκια με την Κυβέρνηση για το ΚΥΤ Φυλακίου. Γι’ αυτό και η απαράδεκτα χαλαρή στάση του όλους αυτούς τους μήνες στο θέμα της επέκτασης.

Μπορεί πάντως να παριστάνει τον… δυνατό και σίγουρο και να λέει κατ’ ιδίαν ότι θεωρεί δεδομένο πως θα επανεκλεγεί και με τα 5 επόμενα χρόνια θα γίνει συνολικά 14 χρόνων δήμαρχος Ορεστιάδας, αλλά η… ψυχούλα του το ξέρει. Εδώ ο άνθρωπος φοβάται ακόμα και τον ίσκιο του. Τους ίδιους τους συνεργάτες του. Δεν είδατε τι έγινε στην υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου;

Μόνο τον… ακίνδυνο Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βαγγέλη Μαρασλή είχε δίπλα του. Κανέναν Αντιδήμαρχο. Προφανώς γιατί δεν θέλει να αναδεικνύονται και να γίνουν εν δυνάμει αντίπαλοι του, ο Καραγιάννης (αν και έτσι και αλλιώς δεν το έχει ούτε και μπορεί το παλικάρι), ο Αρχοντίδης και ο Πάλλας και τους μπουν τίποτα ιδέες για διεκδίκηση της δημαρχίας.

Μπορεί να προκύψει πολύ… δυνατό αντίπαλος

Πάντως όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η κ.Γκουγκουσκίδου δεν δείχνει… ζεστή να ξαναδιεκδικήσει τη δημαρχία, απογοητευμένη από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάει το 2019 στην δεύτερη Κυριακή με τον Μαυρίδη και να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας τον, όπως έγινε στους άλλους δήμους του Έβρου.

Άλλος υποψήφιος από τους υπάρχοντες, δεν μπορεί να τον “χτυπήσει”. Έντιμος, με ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις ο Σάκης Παπανδρέου, πολύ καλό παιδί και αποδεκτός από αρκετό κόσμο άσχετα από ιδεολογικές προτιμήσεις και επιλογές, αλλά δεν θα μπορούσε να αποτρέψει επανεκλογή Μαυρίδη, τώρα που αρκεί μάλιστα το 43% συν ένας ψήφος.

Υπάρχουν βέβαια μία-δύο περιπτώσεις που θα μπορούσαν όχι  απλά να… ζορίσουν τον Βασίλη, αλλά ειδικά ο ένας να τον κερδίσει από την πρώτη Κυριακή. Γιατί είναι αγαπητός στον κόσμο, κάνει αυτό που λέμε… γκελ, είναι έντιμος, ηθικός, αποτελεσματικός και πήρε ξεκάθαρες θέσεις στο ζήτημα του ΚΥΤ Φυλακίου, αλλά θα πρέπει και αυτός όπως και οποιοσδήποτε άλλος να το πιστέψει και να το αποφασίσει.

Εγώ πάντως ένα έχω να πω στο νυν δήμαρχο Ορεστιάδας, που τόσο γρήγορα ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Τον… Κώστα τον ρώτησε; Στο Κώστας κολλήστε εσείς όποιο επίθετο θέλετε. Και δεν εννοώ τον δικό μας, τον Κώστα Πιτιακούδη (δεν του πέφτει και λόγος άλλωστε αφού είναι δημότης Διδυμοτείχου και εκεί ψηφίζει ο ίδιος και η οικογένεια του).

Κώστας όμως είναι και ο… Ασμανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος του Σιανκούρη, που κάνει ήδη κινήσεις για δημιουργία άλλης δημοτικής κίνησης. Όλα τα ενδεχόμενα πάντως είναι ανοιχτά και όπως τραγουδάει και ένας άλλος Κώστας, ο κορυφαίος δημοτικός τραγουδιστής Κώστας Σκαφίδας αν ισχύει αυτό που τραγουδάει “κίνησε ο Κώτσος κίνησε να πάει… όχι στο πανηγύρι αλλά να διεκδικήσει τον δήμο Ορεστιάδας, ο Βασίλ’ ς θα έχει πρόβλημα.

Ρωμύλος, Τοκαμάνης… Τζο Μπάιντεν και άλλοι

Όσο για το Διδυμότειχο, οι υποψήφιοι θα είναι πολλοί και παρ’ ότι το δήλωσε δημόσια μόνο ο Σκίνδρης, σίγουρα και ο νυν δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στηριζόμενος στο έργο (το ποιο;) ή ότι τέλος πάντως καταφέρει αυτά τα 4 χρόνια, θα διεκδικήσει επανεκλογή. Το ίδιο και ο Χρήστος Τοκαμάνης, που δεν δείχνει να εγκαταλείπει την προσπάθεια για επιστροφή στην θέση του δημάρχου παρά τις τρεις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

Υποψήφιος επιμένει ότι θα είναι και μάλιστα οργανώνονται από τώρα γι’ αυτό και ο… Τζο Μπάιντεν (λόγω ηλικίας) του Διδυμοτείχου, ο τέως δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης. Μπορεί να έχει ξεπεράσει τα 75 του χρόνια το 2023, αλλά λέει σε όλους πως όχι μόνο θα επιστρέψει, αλλά θα είναι για άλλα 5 χρόνια δήμαρχος. Για να πάει προφανώς την πόλη και την περιοχή άλλα τόσα χρόνια… πίσω, αλλά όποιος του το πει γίνεται χειρότερος εχθρός του και απ’ τον Σκίνδρη. 

Όσο για τα… νέα πρόσωπα, ο Γιώργος Τσιουράκης, “κολλητός” φίλος του Τάσου Δημοσχάκη, στην στήριξη του οποίου ποντάρει και υπολογίζει πολύ, κυκλοφορεί με μια απαστράπτουσα καινούργια Mercedes στην πόλη και τα χωριά και υποστηρίζει πως θα θέσει υποψηφιότητα. Προφανώς για να υλοποιήσει μαζί το… όραμα του Sumus Yiouris Δημοσχάκη, το τελεφερίκ που θέλει ο βουλευτής της Ν.Δ να φτιάξει στο Διδυμότειχο. Για να ξεκινάει μάλιστα από τις αποθήκες της Ένωσης, όπου θα στεγαστούν οι Πανεπιστημιακές Σχολές.

Τελευταία μαθαίνω, ότι σκέψεις για πιθανή υποψηφιότητα εκφράζει και ένας απ’ τους γιους του αείμνηστου Γιώργου Ροκίδη, που “έφυγε” τόσο άδικα και γρήγορα από κοντά μας και είχε πολλά να προσφέρει στον τόπο. Ο Απόστολος Ροκίδης όπως πληροφορήθηκα από κοινούς γνωστούς, εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς να είναι όμως κάτι σίγουρο.

Υπάρχουν κινήσεις που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια

Όσο για κάποια ακόμα ονόματα που ακούγονται, όπως του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Τοκαμάνη, του Σίμου Τσιλίκα, με υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ όπου ανήκει ή του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Ανδρέα Παπανδρούδη, δύσκολα θα “παίξουν” στις επόμενες δημοτικές εκλογές για το Διδυμότειχο.

Και κάτι τελευταίο. Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση, που από τώρα κάνει προσεκτικές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κινήσεις, με συναντήσεις όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε αρκετά χωριά, συζητώντας με νέους στην πλειοψηφία ανθρώπους (όπου έχουν μείνει στα χωριά γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι).

Οργανώνεται μάλιστα με ουσιαστική καταγραφή θεμάτων, προβλημάτων και προοπτικών, ώστε αν πάρει την οριστική απόφαση να κάνει το ξαφνικό… μπαμ με επικοινωνιακό “βομβαρδισμό”. Μάλιστα ενδιαφέρον να στηρίξουν πιθανή υποψηφιότητα του, έχουν δείξει άνθρωποι που επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή.

Θεωρούν ότι αυτή μαραζώνει κάθε μέρα και περισσότερο και υπό προϋποθέσεις μπορεί να… ξανανθίσει σαν λουλούδι η “πόλη των κάστρων” και ο δήμος γενικότερα. Συσπειρώνει επίσης η περίπτωση του ανθρώπους δημιουργικούς, με σημαντική επαγγελματική και όχι μόνο παρουσία, που επίσης βλέπουν πολύ θετικά την περίπτωση αυτή. Απλά δεν είναι η ώρα για αποκάλυψη ονομάτων.

Κυρίαρχος στο Σουφλί ο Καλακίκος

Στον δήμο Σουφλίου τώρα, τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα. Ο Παναγιώτης Καλακίκος που κέρδισε πριν δυο χρόνια τον Βαγγέλη Πουλιλιό, στέλνοντας τον στην αντιπολίτευση μετά από δεκαετίες αυτοδιοικητής παρουσίας ως Πρόεδρος και δήμαρχος, είναι ξεκάθαρα… κυρίαρχος του παιχνιδιού. Γιατί αποτελεί την μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη των νέων δημάρχων, αφού έβγαλε από την αφάνεια και την μιζέρια και ανέδειξε ξανά στο προσκήνιο την “πόλη του μεταξιού”.

Έφερε έργα αρκετών εκατομμυρίων στην πόλη και τον δήμο., αντιμετώπισε πολύ αποτελεσματικά τις θεομηνίες που έπληξαν το 2020 και το 2021 κυρίως την περιοχή του ορεινού όγκου και λύνει προβλήματα χρόνων. Με το 43% και όσα προείπαμε, όλα δείχνουν αυτή την στιγμή ότι θα συνεχίσει για άλλα 5 χρόνια.

Αυτή την στιγμή μάλιστα, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχει αντίπαλο τον αποτυχόντα το 2019 Βαγγέλη Πουλιλιό, ο οποίος φρόντισε με όσα έκανε αυτά τα δυο χρόνια, να απωλέσει την στήριξη αλλά και την εκτίμηση ακόμα και ανθρώπων που τον ψήφισαν. Κι αναφέρομαι στις συνεχείς προσφυγές του σε Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης και αλλού, με τις οποίες καθυστέρησε επί μήνες τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών.

Γι’ αυτό άλλωστε στα χωριά του ορεινού όγκο αποτελεί “κόκκινο πανί” για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων και δεν… τολμάει (κυριολεκτικά) να εμφανιστεί. Γιατί ο επαρχιακός δρόμος Μικρού Δερείου-Ρούσσας-Γονικού μήκους 22 χιλιομέτρων, που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από πέρυσι, ακόμα δεν τελείωσε λόγω των δικών του συνεχόμενων προσφυγών.

Όταν άλλωστε ένας πρώην δήμαρχος, που όσο ήταν στη θέση αυτή δεν είχε φροντίσει να αποκαταστήσει τα πολλά προβληματικά σημεία αυτού του δρόμου, επικαλούμενος αναρμοδιότητα του δήμου και ευθύνη της Περιφέρειας και τώρα αποδεικνύεται πως… δούλευε τον κόσμο, υπάρχει έστω και ένας να τον ξαναψηφίσει; Για να έχουμε πάλι ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στον… εαυτό του και τις ή τους συζύγους των Αντιδημάρχων του;

Άλλη υποψηφιότητα δεν φαίνεται αυτή την στιγμή στον ορίζοντα, όσο και αν κάποιοι από την παράταξη Πουλιλιού, βλέποντας τον ότι αποτελεί πλέον “καμένο χαρτί” αλλά ακόμα και αν επιμένει να διεκδικήσει επιστροφή στη θέση του δημάρχου, γι’ αυτόν δεν έχει πλέον ο… Καιρίδης γυρίσματα, αναζητούν κάποιον από την πόλη να… βγάλουν μπροστά.

Γαλατούμος, Βίτσας στην Σαμοθράκη

Τέλος, στην Σαμοθράκη όπου επίσης στις 2 Ιουνίου 2019 είχαμε την έκπληξη, με το Νίκο Γαλατούμο να κερδίζει την αριστερή παρέα του Θανάση Βίτσα, αυτοί οι δύο αναμένεται να διεκδικήσουν και το 2023 την καρέκλα του δημάρχου. Ο αείμνηστος Γιώργος Χανός που ήταν επίσης υποψήφιος “έφυγε” και δύσκολα κάποιος άλλος από την παράταξη του θα θέσει υποψηφιότητα.

Μπορεί ο τέως δήμαρχος κ.Βίτσας και οι… μορφωμένοι συνεργάτες του, με πρώτο τον Παναγιώτη Παππά να αναφέρονταν ειρωνικά και περιπαικτικά για τον σημερινό δήμαρχο κ.Γαλατούμο, που να θυμίσουμε ήταν Αντιδήμαρχος τους, χαρακτηρίζοντας τον ως “το παιδί με την βέσπα” ή αναφερόμενοι με τα χειρότερα για την μόρφωση του, αλλά ήδη κατάφερε και τους… έβαλε τα γυαλιά, δικαιώνοντας τον κόσμο που τον ψήφισε.

Γιατί το νησί πλέον ούτε προβλήματα συγκοινωνίας αντιμετωπίζει, χάρη στις δικές του προσπάθειες πολλαπλασιάστηκε η κρατική επιχορήγηση της ακτοπλοϊκής γραμμής και προστέθηκε και μια δεύτερη το καλοκαίρι με την Λήμνο, τα λιμάνια Καμαριώτισσας και Θέρμων μετά από χρόνια καθαρίστηκαν, έργα που επί δυο χρόνια μετά τις καταστροφές από θεομηνία βάλτωναν προχωρούν και ολοκληρώνονται, ενώ η τουριστική ανάπτυξη με αξιοποίηση κάμπινγκ, ιαματικών λουτρών φαίνεται να ανεβαίνει.

Η περίπτωση εκλογής Γαλατούμου μαθαίνω πάντως ότι… άνοιξε την όρεξη κάποιων από την Αλεξανδρούπολη. Ένας-δύο μάλιστα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, παροτρυνόμενοι και από μόνιμους κατοίκους, πιθανή υποψηφιότητα για δήμαρχοι Σαμοθράκης. Μέχρι και… υποθαλάσσια αρτηρία Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης μπορεί να τάξουν αν το αποφασίσουν και ο νοών νοείτω.

Τοψίδης: Διέψευσε για δήμο, αλλά που θα

βρει υποψήφιους πάλι στην Περιφέρεια;

Δεν πρόλαβα να γράψω χθες ότι ο πρώην φίλος μου Τάκης (Τάκης, Τάκης, οέ, οέ, οέ) Τοψίδης σκέφτεται τον δήμο Αλεξανδρούπολης και γι’ αυτόν “δουλεύει” ο “κολλητός” και συνέταιρος του Λάκης Κιτσικίδης  που τώρα κάνει όλες τις επαφές για τον Διευθυντή του Astir Egnatia Δημήτρη Καραβασίλη και βγήκε σήμερα στον STATUS Fm για να το… διαψεύσει.

Θα είναι όπως δήλωσε και πάλι το 2023 υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, ο αποτυχημένος το 2019 για την ίδια θέση Τοψίδης. Το θέμα είναι με ποιους υποψήφιους. Ήδη από τους 16 περιφερειακούς συμβούλους έμεινε με 13, αφού τρεις τον παράτησαν. Μέχρι το φθινόπωρο κάτι μου λέει ότι μπορεί να του μείνουν… 10. Όταν ο νέος νόμος προβλέπει αύξηση των υποψηφίων ανδρών σε κάθε νομό, ποιος θα ρισκάρει να θέσει υποψηφιότητα με τον πρώην ιδιοκτήτη μαγαζιών με “φρουτάκια”;

Μια και μίλησα για την συνέντευξη Τοψίδη στο συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό, που παρεμπιπτόντως “έβγαλε” δυο φορές τις τελευταίες ημέρες και τον περιφερειακό του σύμβουλο Σταύρο Βαβία(λέτε να είναι μέσα στη διαφημιστική συμφωνία με την… κουμπάρα του Βαβία αυτό;), να το ξαναγράψω. Πραγματικά πολύ ΤΟ ΖΗΛΕΨΑ το αποθεωτικό άρθρο-αγιογραφία του Σταύρου Αποστολίδη για την οικογένεια Δαστερίδη τω φωτιστικών LED.

Φοβερό ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ δημοσιογραφικό “διαμάντι”

Ειλικρινά, τέτοιο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ δημοσιογραφικό “διαμάντι”, ποτέ δεν θα μπορούσα εγώ να γράψω. Και φαίνεται πολύ καθαρά ότι γράφτηκε με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, επειδή ο Σταύρος στην προσπάθεια του να υποκλιθεί στο επιχειρηματικό μεγαλείο των Νίκου, Γιάννη και Βασίλη Δαστερίδη, δεν δίστασε να αναφέρει ακόμα και πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, που δεν βρίσκεται στην ζωή.

Μιλάμε ούτε για τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Ντόλιο, στον οποίο είχε προσληφθεί Ειδικός Συνεργάτης, δεν έγραψε τέτοιο άρθρο ο Σταύρος. Αλλά ούτε για τον πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ Τουλουπίδη, επί ημερών του οποίου εισέπραξε παραπάνω από 12.000 ευρώ για προβολή του Πανεπιστημίου, δεν έγραψε τέτοια συγκινητικά λόγια.  Κι’ αυτό αναδεικύνει ακόμα περισσότερο το ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ της γραφής αυτού του άρθρου. Λέω λοιπόν: “Μπράβο τον Σταύρο” από τον τίτλο που χρησιμοποίησε “Μπράβο τον Νίκο”.

Και κάτι τελευταίο. Εδώ και λίγο καιρό αποτελεί παρελθόν για τις εκπομπές του Αποστολίδη η Κατερίνα Καλεντερίδου, με την οποία έλεγαν ο ένας για τον άλλον συνεχείς… αποθεωτικές φιλοφρονήσεις. Έληξε μαθαίνω άδοξα η συνεργασία τους. Τώρα πλέον στο στούντιο βρίσκεται ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα, πρώην ειδικός συνεργάτης του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και πρώην αρθρογράφος στο σάιτ της κ.Καλεντερίδου.

Αλήθεια, όταν ο Αποστολίδης τον αποκαλεί Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βιομηχάνων Έβρου, τι ακριβώς βιομηχανία έχει ο συγκεκριμένος και κατέχει τον τίτλο αυτό; Ή μήπως τον διατηρεί όπως οι πρώην υπουργοί και βουλευτές; Γιατί απ’ ότι γνωρίζω, εργάζεται εκτός από σχολιαστής και αρθρογράφος του Αποστολίδη πλέον ως υπάλληλος (και πολύ καλά κάνει και μπράβο του) σε εταιρεία real estate. Πόθεν λοιπόν ο τίτλος του Γενικού Γραμματέα Συνδέσμου Βιομηχάνων για τον Μιχαηλίδη; Που έχει το θράσος να μας ειρωνεύεται κιόλας;

Σε αυτή την οικογένεια τελικά (ανήκουν και το αυτοδιοικητικό ΤΙΠΟΤΑ Παύλος Μιχαηλίδης που κατόρθωσε, γιατί κατορθώματος πρόκειται, να χάσει ολόκληρη δημοτική παράταξη), αλλά και ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, τους αρέσουν οι… βαρύγδουποι τίτλοι προφανώς.

Υ.Γ: Προς Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ.Πέτροβιτς: Βρε Δημήτρη, με έχουν ¨φάει” όλοι ποιος είναι ο… “Χαχανούλης”. Μήπως γνωρίζεις εσύ;

Ο… Ναρκαλιευτής

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*