Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Τάσος Κούγκουλος του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Τάσος Κούγκουλος του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Μια πολύ σημαντική επιτυχία για την κολύμβηση της Αλεξανδρούπολης μετά από 28 χρόνια, αποτελεί η συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στη Ρώμη στο διάστημα 6 με 11 Ιουλίου 2021, του Τάσου Κούγκουλου του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης.

Η αποστολή ανακοινώθηκε χθες και όπως αναφέρει ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο ταλαντούχος Εβρίτης κολυμβητής:
“Η οικογένεια του Ν.Ο.Α. έχει την χαρά, την ικανοποίηση και την μεγάλη τιμή να συμπεριλαμβάνεται στην ανωτέρω αποστολή ο αθλητής της κολυμβητικής ομάδας μας ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
Η επιλογή των κολυμβητών-τριών έγινε με βάση τις επιδόσεις στις ημερίδες των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και στην συνάντηση ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
Ο αθλητής μας με την επίδοση του στα 50μ ύπτιο αναδείχθηκε 1ος στην ποσόστωση και συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά τους τέσσερις αθλητές που έπιασαν το όριο, ως ο αθλητής που πλησιάζει πιο κοντά στα ευρωπαϊκά όρια (8η καλύτερη επίδοση στο προηγούμενο ευρωπαϊκό).
Όπως θα θυμούνται όσοι ασχολούνται με τα κολυμβητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης, μία τέτοιου επιπέδου επιτυχία από κολυμβητή-τρια από ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχαμε να δούμε από το μακρινό 1993 από αθλήτρια του Ν.Ο.Α., την ΜΑΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Τάσος είναι ο πρώτος άνδρας κολυμβητής που συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάνοντας προπόνηση και έχοντας δελτίο σε ομάδα της Αλεξανδρούπολης.
Η επιτυχία αυτή έχει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι η φετινή χρονιά είναι χρονιά Πανελλαδικών εξετάσεων για το Τάσο.
Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας, αλλά αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή της αγωνιστικής μας ομάδας κ. ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ο οποίος ανέλαβε τον Τάσο πριν από 3 χρόνια και κατάφερε να τον οδηγήσει σε πολλές πρωτιές σε πανελλήνιο επίπεδο, στην συμμετοχή του στην πολυεθνή συνάντηση MULTINATIONS YOUTH MEET 2019 και στο Comen Cup Mediterranean Swimming Competition 2019 με την εθνική ομάδα και σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.
Η επιτυχία αυτή μας γεμίζει περηφάνια, αλλά και μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους κολυμβητές του ομίλου μας, καθώς η μεγάλη μας επιθυμία είναι να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας και τα επόμενα χρόνια και αναδείξουμε νέους κολυμβητές-τριες που θα συμπεριλαμβάνονται στις αποστολές της Εθνικής Ομάδας σε διεθνείς διοργανώσεις”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*