Θράκη: “Καμπάνα” 5.000 ευρώ σε ψητοπωλείο, γιατί είχε μουσική και λειτουργούσε εκτός ωραρίου κορονοϊού

Θράκη: “Καμπάνα” 5.000 ευρώ σε ψητοπωλείο, γιατί είχε μουσική και λειτουργούσε εκτός ωραρίου κορονοϊού

Πολύ ακριβά και συγκεκριμένα με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, πλήρωσε ιδιοκτήτης παντοπωλείο-ψητοπωλείο, την λειτουργία του εκτός ωραρίου που παραβίασε τα μέτρα της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και το γεγονός ότι είχε παράλληλα και μουσική.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για κατάστημα σε χωριό της Ροδόπης, το Μεγάλο Πιστό, όπου όπως αναφέρει η απόφαση επιβλήθηκε “καμπάνα” 5.000 ευρώ πρόστιμο σε παντοπωλείο – ψητοπωλείο για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας και για χρήση μουσικής,

Ένα ακόμα κατάστημα στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα καφετέρια, δέχθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Στους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, είχαμε ακόμα στην Περιφέρεια ΑΜΘ:

  • 10 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις όπου επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ
  • 16 παραβάσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για περιορισμό μετακίνησης, όπου επιβλήθηκαν ισάριθμα  πρόστιμα των 300 ευρώ