Σουφλί: Ακόμα και κλεμμένα καρότσια οικοδομής, χρησιμοποιούν οι λαθρομετανάστες για τις μετακινήσεις τους

Σουφλί: Ακόμα και κλεμμένα καρότσια οικοδομής, χρησιμοποιούν οι λαθρομετανάστες για τις μετακινήσεις τους

Το σοβαρό πρόβλημα με την έντονη παρουσία λαθρομεταναστών στα χωριά του ορεινού όγκου της περιοχής Σουφλίου, είναι υπαρκτό και γνωστό και εμείς εδώ στο Εvros-news.gr το αναδεικνύουμε συνεχώς, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους.

Άλλωστε οι κάτοικοι που έχουν αγανακτήσει, μια και οι ροές μπορεί να έχουν μειωθεί αλλά οι ίδιοι βλέπουν καθημερινά μέσα στα χωριά τους δεκάδες λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι, ζουν το τεράστιο πρόβλημα. Μάλιστα οι νεαροί στην πλειοψηφία τους παράνομοι εισβολείς στο ελληνικό έδαφος, χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για την μετακίνηση τους προς το εσωτερικό της χώρας. Αρχικά στην Ροδόπη μέσω των ορεινών διαδρομών και από εκεί στις μεγάλες πόλεις.

Το κάνουν κυρίως με τα αυτοκίνητα διακινητών, που είτε οδηγούν οι ίδιοι και έρχονται στον Έβρο να τους παραλάβουν, είτε τα εγκαταλείπουν με τα κλειδιά επάνω για να τα πάρουν οι ενημερωμένοι μέσω μηνυμάτων λαθρομετανάστες και να τα χρησιμοποιήσουν. Όμως καρότσι οικοδομής, το οποίο προφανώς έκλεψαν από το Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου όπως βλέπετε και στις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Evros-news.gr, με το οποίο μεταφέρουν ο ένας τον άλλον, πρώτη φορά βλέπουμε. Κι ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκης… πανηγυρίζει για μείωση των ροών, ενώ ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης, ενημερώνει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, πως… όλα βαίνουν καλώς στο Έβρο, μήπως του δώσει και άλλη προαγωγή επιβράβευσης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*