Γ” εθνική: Νικηφόρο φινάλε η Αλεξανδρούπολη F.C., 2-0 το Ορφάνι – Του χρόνου ακόμα πιο ψηλά

Γ” εθνική: Νικηφόρο φινάλε η Αλεξανδρούπολη F.C., 2-0 το Ορφάνι – Του χρόνου ακόμα πιο ψηλά

Με νικηφόρο φινάλε ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Γ’ εθνικής η Αλεξανδρούπολη F.C. που είχε εξασφαλίσει την παραμονή της από την προηγούμενη αγωνιστική. 

Οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη επικράτησαν 2-0 του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου Καβάλας και τερμάτισαν στην 5η θέση του τελικού βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας υποσχέσεις ότι του χρόνου μπορούν να πάνε ακόμα πιο ψηλά και να διεκδικήσουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα το σκορ άνοιξε ο Καρακασίδης στο 35′ με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, αφού πέρασε τη μπάλα πάνω από το τοίχος και άφησε “άγαλμα” τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφοντας το 1-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51′, ο Καρακασίδης σημάδεψε το δοκάρι από κοντινή απόσταση μετά από σέντρα από δεξιά και ο Παπάζογλου που εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ομάδας τίμησε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα, καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την φετινή προσπάθεια σε μεγάλο βαθμό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Μπόγλου, Δορουγιδένης, Πεταλωτής, Μπαρμπαγιάννης, Λίτσιος, Ευστρατιάδης (76′ Πατσιώρας Α.), Θέμελης, Παπάζογλου (66′ Γκαϊδατζής), Καρακασίδης (76′ Σπυρολάρης), Αμπραχαμιάν, Παγωνίδης (66′ Ρουμπιές).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Μπάσιος, Γιάνα, Πολίτης, Μηλιάδης, Πετρίδης, Σιάκκας, Κουκούτσης, Τσακιρίδης, Λόπη, Αλεπίδης, Συμεωνίδης.