Δημοσχάκης: Υποτιμά τη νοημοσύνη των Εβριτών, κάνοντας ανάληψη απ’ το ΑΤΜ της “υποβαθμισμένης” Τράπεζας Δικαίων!!!

Δημοσχάκης: Υποτιμά τη νοημοσύνη των Εβριτών, κάνοντας ανάληψη απ’ το ΑΤΜ της “υποβαθμισμένης” Τράπεζας Δικαίων!!!

Υποτιμά και μάλιστα βάναυσα τη νοημοσύνη των κατοίκων του Τριγώνου αλλά και γενικότερα των Εβριτών, ο βουλευτής της Ν.Δ. Τάσος Δημοσχάκης, που μάλιστα αναδείχθηκε και πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του 2019.

Με μια ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook με αφορμή χθεσινή περιοδεία του σε χωριά της περιοχής Ορεστιάδας, o βουλευτής Έβρου Τάσος Δημοσχάκης δημοσίευσε φωτογραφία του μπροστά στο ΑΤΜ της “υποβαθμισμένης” εδώ και πολλούς μήνες Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, να κάνει ανάληψη άγνωστου χρηματικού ποσού.

Ξεπερνώντας ακόμα και τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στην θρυλική ταινία “Ο Μαυρογιαλούρος” και χωρίς ίχνος ντροπής, συνόδεψε μάλιστα αυτή την φωτογραφία με το εξής κείμενο:

“Επισκέφτηκα το τοπικό Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει “εν ζωή”, η μακροημέρευση του οποίου, εξαρτάται πλέον από τους κατοίκους του Β/Έβρου που πρέπει να καταστούν εν δυνάμει πελάτες αυτού!!

Ο ίδιος τήρησα το λόγο μου & προέβην σε συναλλαγή με την τοπική Τράπεζα όπως ανέλαβα δημόσια δέσμευση & όπως δήλωσα παλαιότερα. 
Ως γνωστό από τα 100 & πλέον Καταστήματα που καταργήθηκαν σε όλη τη Χώρα το μόνο που διασώθηκε ήταν των Δικαίων χάριν του δικαίου κοινοβουλευτικού ελέγχου που άσκησα μεθοδικά!
Συγχαρητήρια στους κατοίκους του Τριγώνου & της Ν.Ορεστιάδας που άκουσαν την έκκληση μου & υιοθέτησαν το τοπικό τραπεζικό κατάστημα με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι συναλλαγές του & μαζί με αυτές & οι μέρες λειτουργίας που προσεχώς αναμένεται”.
Υπάρχει πιο… προκλητική υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου, από έναν βουλευτή που μάλιστα πήρε τους περισσότερους ψήφους στο νομό Έβρου για το κυβερνών κόμμα;
1) Αφού δεν κατάφεραν ο ίδιος, οι συνάδερφοι του βουλευτές και οι άλλοι θεσμικοί, να αποτρέψουν την δυσμενή απόφαση της διοίκησης της συγκεκριμένης συστημικής Τράπεζας της οποίας την ανακεφαλαιοποίηση πλήρωσε ο ελληνικός λαός (και οι Εβρίτες φυσικά) με δισεκατομμύρια ευρώ και αφού αρχικά αποφάσισε το κλείσιμο του υποκαταστήματος Δικαίων και τελικά την “υποβάθμιση” του με συνεργείο που πηγαίνει εκεί μόνο κάποιες ημέρες την εβδομάδα απ’ την Ορεστιάδα, ο κ.Δημοσχάκης…, ρίχνει το μπαλάκι στον κόσμο της περιοχής. Οι κάτοικοι του βορείου Έβρου λέει, πρέπει να γίνουν όλοι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, για να μακροημερεύσει το υποκατάστημα, που μέχρι πριν λίγους μήνες λειτουργούσε κανονικά.
2) Θεωρεί ότι… ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ως εκπρόσωπος του εβρίτικου λαού, αν και δεν μπόρεσε να αποτρέψει την υποβάθμιση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, επειδή έκανε χθες ανάληψη κάποιων ευρώ από το ΑΤΜ”. Κι αυτό χωρίς ίχνος ντροπής το… διαφημίζει, με φωτογραφία που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα.
3) Φυσικά λέει και αυτός ΨΕΜΑΤΑ, όπως και ο “κολλητός” του δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης πριν από καιρό, υποστηρίζοντας ότι: “Από τα 100 & πλέον Καταστήματα που καταργήθηκαν σε όλη τη Χώρα το μόνο που διασώθηκε ήταν των Δικαίων χάριν του δικαίου κοινοβουλευτικού ελέγχου που άσκησα μεθοδικά”. Το Evros-news.gr δημοσίευσε ήδη και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, που και αυτά αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να κλείσουν, τελικά λειτουργούν για κάποιες μόνο ημέρες την εβδομάδα με κινητά συνεργεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαυρίδης: Πανηγυρίζει ότι μόνο η Τράπεζα Πειραιώς Δικαίων δεν κλείνει, ενώ παραμένει και σε Βόνιτσα, Δεσκάτη

4) Τουλάχιστον ο συνάδερφος του Σταύρος Κελέτσης, που πραγματοποίησε επίσης περιοδεία στους Μεταξάδες Διδυμοτείχου, δεν έκανε τέτοια.. ρεζιλίκια. Να πάει δηλαδή στο αντίστοιχο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που υπάρχει στο κτίριο του πρώην δημαρχείου και να βγάλει φωτογραφία κάνοντας ανάληψη. Γιατί και εκεί, στους Μεταξάδες, τα ίδια συνέβησαν. Αρχικά έγινε “υποβάθμιση” με λειτουργία κάποιων ημερών και τελικά έκλεισε οριστικά το υποκατάστημα η διοίκηση της Πειραιώς και άφησε μόνο το ΑΤΜ. Φυσικά ο Τάσος Δημοσχάκης δεν μπόρεσε να το αποτρέψει.
5) Το επόμενο που θα κάνει ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Έβρου το 2019, ποιο θα είναι; Να πάει και να κάνει ανάληψη και από το ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου στο Διδυμότειχο και τις Φέρες, που όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ κλείνουν  στα τέλη Ιουνίου;
Με μια ανάληψη από το ΑΤΜ του υποκαταστήματος Δικαίων, την οποία μάλιστα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά, πιστεύει ότι… ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ;
Τι να πει και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου, που μαζί με άλλους διαμαρτύρονταν έντονα όταν εξελίσσονταν τα γεγονότα και του επιβλήθηκε το απαράδεκτο χρηματικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ;
Ως Επίτιμος και πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ.Δημοσχάκης γιατί δεν παρενέβη για να μην προχωρήσει αυτή η προκλητική απόφαση της ΕΛ.ΑΣ κατά του δίκαια αγανακτισμένου Προέδρου και όλων στην περιοχή του Τριγώνου.
Πόσο… κουτόχορτο πιστεύει ότι μπορεί να ταίσει τον κόσμο ο συγκεκριμένος βουλευτής, που να θυμίσουμε είναι και ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ της ΑΥΞΗΣΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.
Κι όλα αυτά μάλιστα, τα… αποθεώνει τοπικό σάιτ της Ορεστιάδας και ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Τομαδάκης, υπάλληλος του Βασίλη Μαυρίδη στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, γράφοντας για Συμβολική κίνηση του βουλευτή Τάσου Δημοσχάκη που έτσι στηρίζει τους κατοίκους του Τριγώνου. 
Υ.Γ: Γιατί δεν μας έγραψε ο κ.Δημοσχάκης αν η ανάληψη των χρημάτων έγινε από τον λογαριασμό της βουλευτικής του αποζημίωσης ή από αυτόν που εισπράττει μέρος της σύνταξης του ως πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ; Όσο να ‘ναι, μια… αγωνία την έχουμε.