Γρηγοράκης: Η συγγνώμη και η πρόταση παραίτησης της διοίκησης ΜΟΤ.Ο.Ε, για το φιάσκο της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης

Γρηγοράκης: Η συγγνώμη και η πρόταση παραίτησης της διοίκησης ΜΟΤ.Ο.Ε, για το φιάσκο της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης

Με μια τεράστια προσωπική συγγνώμη και πρόταση παραίτησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε) του οποίου είναι μέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες” Ηλίας Γρηγοράκης, πήρε θέση για το φιάσκο της διοργάνωσης της 40ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών.

 
Φτάσαμε άλλωστε στις 8 Ιουνίου και ενώ έχει προαναγγελθεί μήνες τώρα η διεξαγωγή της συγκεκριμένης ετήσιας εκδήλωσης από 17 έως 21 Ιουνίου, ακόμα δεν έχει βρεθεί η τοποθεσία που αυτή θα πραγματοποιηθεί. Κάτι που έχει προκαλέσει όχι απλά την έντονη και σκληρή κριτική των απλών μοτοσυκλετιστών, αλλά και την δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή τους. Κατηγορούν  την διοίκηση της ΜΟΤ.Ο.Ε για ανικανότητα και ο κ.Γρηγοράκης που τα διαπιστώνει καθημερινά όλα αυτά, ζήτησε αρχικά μια προσωπική συγγνώμη για τους τραγικούς χειρισμούς. Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα είχε υπάρξει περίπτωση διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης στην Αλεξανδρούπολη ή την Σαμοθράκη, αλλά οι διοικήσεις της ΜΟΤ.Ο.Ε. προέβαλαν υπερβολικές απαιτήσεις στους δήμους των δύο περιοχών, ως συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη διοργάνωση, με αποτέλεσμα φυσικά να απορριφθούν οι προτάσεις.
Ο κ.Γρηγοράκης, που ασφαλώς έχει και ο ίδιος σημαντικές ευθύνες (που επιχειρεί τώρα να τις αποποιηθεί) μια και είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και μέχρι τώρα διαβεβαίωνε πως όλα εξελίσσονται καλά και μετά από τόσο καιρό φαίνεται να διαπίστωσε ότι το Δ.Σ. της ΜΟΤ.Ο.Ε του οποίου είναι μέλος έχει “μηδενικό έργο σε όλα τα επίπεδα, συνδικαλιστικό, οργανωτικό, κοινωνικό, χωρίς την παραμικρή προσφορά στον Έλληνα μοτοσυκλετιστή”, δήλωσε:
“Ζητώ Συγγνώμη…
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της 40ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη…
…σαν μέλος του Δ.Σ της ΜΟΤ.Ο.Ε για τον τρόπο που έχουμε χειριστεί όλο το θέμα με την διοργάνωση της 40ης Π.Σ.Μ. Το γεγονός ότι στις 29 Απριλίου, μετά από Δ.Σ, ανεβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφίσα με τις ημερομηνίες της Π.Σ.Μ και ακόμη και σήμερα, 10 ημέρες πριν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, δεν έχουμε ανακοινώσει τον τόπο διεξαγωγής, κρατώντας σε “ομηρία” εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές, είναι τουλάχιστον τραγικό!
…σαν Πρόεδρος της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριανες”, από όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, ενός Συλλόγου που έχει στηρίξει τα τελευταία 4 χρόνια όσο καμία άλλη Λέσχη, τον θεσμό της Πανελλήνιας, που εδώ και 3 μήνες, τόσο σε ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και σε προσωπικά τηλέφωνα και μηνύματα, προτρέπω τα μέλη μας, να κρατήσουν “ελεύθερο” το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, προκειμένου να συμμετέχουμε στην Πανελλήνια Συγκέντρωση.
…σαν απλός ρομαντικός μοτοσυκλετιστής από άλλους ρομαντικούς μοτοσυκλετιστές, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, σε σχέση με τα οικονομικά, την εργασία και πάνω από όλα την οικογένεια μας, τους διαβεβαίωνα μέχρι και πριν από λίγο, ότι η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου, ενώ δεν είχα καμία πληροφόρηση, ούτε εγώ ούτε το υπόλοιπο Δ.Σ για τον τόπο διεξαγωγής.
…Ζητώ ταπεινά, αληθινά, ειλικρινά Συγγνώμη και θέτω το ερώτημα μήπως ήρθε η ώρα, όλοι μας στο Δ.Σ να πάμε στα σπίτια μας…
Με μηδενικό έργο σε όλα τα επίπεδα, συνδικαλιστικό, οργανωτικό, κοινωνικό, χωρίς την παραμικρή προσφορά στον Έλληνα μοτοσυκλετιστή, το θέμα της 40ης Π.Σ.Μ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής, της υπομονής και της στήριξης στην ΜΟΤ.Ο.Ε ακόμα και των πιο πιστών μελών της.
Προτείνω την άμεση παραίτηση όλου του Δ.Σ και την διενέργεια ενός μοτοσυκλετιστικού Συνεδρίου με Λέσχες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και μια επανεκκίνηση με ανθρώπους ορεξάτους, άφθαρτους, με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στον μοτοσυκλετισμό.
Με εκτίμηση
Γρηγοράκης Ηλίας
Πρόεδρος της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”
Μέλος του Δ.Σ της ΜΟΤ.Ο.Ε