Σουφλί: Δυο συλλήψεις χθες βράδυ σε χωριό, για καλλιέργεια χασίς και όχι μόνο

Σουφλί: Δυο συλλήψεις χθες βράδυ σε χωριό, για καλλιέργεια χασίς και όχι μόνο

Άλλη μια επιχείρηση συλλήψεων για ναρκωτικά, οργανώθηκε και εκτελέστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της χθες βράδυ, σε χωριό της περιοχής Σουφλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Σουφλί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο νεαρά άτομα, αφού είχαν στήσει στο χωριό τους φυτεία καλλιέργειας χασίς, με 15 δενδρύλλια. Στην έρευνα που έγιναν στα δυο σπίτια όπου κατοικούν, βρέθηκαν περίπου 800 γραμμάρια χασίς, αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και μια σύριγγα που περιείχε ηρωίνη.

Είναι η δεύτερη πετυχημένη επιχείρηση τον τελευταίο καιρό στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Σουφλίου, με συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. Να θυμίσουμε επίσης ότι πριν λίγες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, είχε συμμετοχή και σημαντική συμβολή στον εντοπισμό και τις συλλήψεις για 23 κιλά ηρωίνη που είχαν φέρει από την Τουρκία δυο διακινητές, οι οποίοι συνελήφθησαν τελικά μετά την Θεσσαλονίκη από συντονισμένη επιχείρηση και συνεργασία πολλών υπηρεσιών δίωξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σουφλί: Είχαν περιφραγμένη χασισοφυτεία, αλλά οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω