Δήμος Αλεξανδρούπολης: Οικονομική ενίσχυση 16.000 ευρώ στην ομάδα Αλεξανδρούπολη F.C, για τη Γ’ εθνική

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Οικονομική ενίσχυση 16.000 ευρώ στην ομάδα Αλεξανδρούπολη F.C, για τη Γ’ εθνική

Σε έμπρακτη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας Αλεξανδρούπολη F.C, η οποία πήρε μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής και μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της, προχώρησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες (ανάμεσα τους και ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης), να δοθεί επιχορήγηση 16.000 ευρώ στον εκπρόσωπο της πόλης στις ποδοσφαιρικές εθνικές κατηγορίες. Όπως αναφέρει η απόφαση:

“Εγκρίνουμε την επιχορήγηση δέκα έξι χιλιάδων (16.000,00 €) ευρώ, από τον Κ.Α.00.6735.001 του προϋπολογισμού έτους 2021 στον «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» με σκοπό τις
μετακινήσεις του ομίλου και τα έξοδα διατροφής του, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που αναφέρονται αναλυτικά στην αίτησή του”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μάλιστα πριν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούλης τιμήθηκε από την διοίκηση της Αλεξανδρούπολης F.C, με τιμητική πλακέτα που του παρέδωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας Παναγιώτης Λογαράς.