Διδυμότειχο: Καφέ, ποτό με… άσφαλτο – Μέρα μεσημέρι, με καφετέριες γεμάτες κόσμο, η ασφαλτόστρωση του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Καφέ, ποτό με… άσφαλτο – Μέρα μεσημέρι, με καφετέριες γεμάτες κόσμο, η ασφαλτόστρωση του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Καφέ και ποτό με… άσφαλτο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα το μεσημέρι οι δεκάδες θαμώνες στις καφετέριες που βρίσκονται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, απέναντι από το Δημαρχείο και τη Νοσηλευτική Σχολή.

Γιατί ο δήμος Διδυμοτείχου πολύ σωστά αποφάσισε να κάνει ασφαλτόστρωση επιτέλους ενός κομματιού στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά οι υπεύθυνοι του επέλεξαν αυτό να γίνει στις 12 το μεσημέρι, με τις τρεις καφετέριες που βρίσκονται στο σημείο και αναγκαστικά φιλοξενούν τον κόσμο έξω, να είναι γεμάτες κυριολεκτικά.

Καταλαβαίνει κανείς τι επικράτησε. Ο φοβερός θόρυβος, αλλά και έντονη η μυρωδιά της πίσσας, συνόδευαν τον καφέ και το ποτό ή το κοκτέιλ που αποφάσισαν να απολαύσουν οι νεαροί στην πλειοψηφία τους πελάτες. Δεν υπολόγισαν όμως στον… προγραμματισμό των υπευθύνων του δήμου και δικαιολογημένα έγιναν έξαλλοι, διαμαρτυρόμενοι τόσο προς τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας και του συνεργείου, όσο και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βούλη Μπιλιακάκη που βρέθηκε στο σημείο για να επιβλέψει.

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, πολύ σωστά αποφασίστηκε να γίνουν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις αποκατάστασης και βελτίωσης του οδοστρώματος, αλλά δεν μπορούσε να επιλεγεί μια άλλη χρονική στιγμή, που δεν θα ήταν γεμάτα κόσμο τα μαγαζιά; Ούτε τις σωστές πρωτοβουλίες και αποφάσεις δεν μπορούν να υλοποιήσουν χωρίς να δημιουργούν προβλήματα εκεί στον δήμο Διδυμοτείχου κάποιοι;

Συγνώμη αλλά τόσους μήνες που δεν λειτοργούσε η εστίαση λόγω κορονοίού δε μπορούσαν να κάνουν ασφαλτόστρωση; Αλλά όπως είπε και η Άντζελα Δημητρίου: Ουδείς… άσφαλτος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*