Μαρία Σάκκαρη-Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πως ο Έβρος συνδέει την κορυφαία τενίστρια και τον γιο του Πρωθυπουργού

Μαρία Σάκκαρη-Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πως ο Έβρος συνδέει την κορυφαία τενίστρια και τον γιο του Πρωθυπουργού

Το ειδύλλιο της τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γιου του Πρωθυπουργού, κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες και έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Η κορυφαία τενίστρια μας, που σήμερα στις 17.30′ το απόγευμα διεκδικεί την πρόκριση της στον τελικό του φημισμένου τουρνουά Ρολάν Γκαρός  κόντρα στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και ήδη έχει γίνει η πρώτη Ελληνδία που βρέθηκε στα ημιτελικά μετά τη νίκη επί της περσινής κατόχου, Ίγκα Σβιόντεκ, έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό με το νεαρό Μητσοτάκη. Μάλιστα γι’ αυτό και ο ίδιος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου στο Παρίσι και πανηγύρισε έξαλλα τις νίκες της.

Οι πληροφορίες θέλουν το ειδύλλιο να μετρά 5 μήνες. Μια φιλική σχέση που ξεκίνησε από κοινές παρέες και κοινό σημείο το τένις. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό.
Ο γιος του Πρωθυπουργού πρόσφατα ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές. Ο νομός Έβρου θα λέγαμε ότι συνδέει την κορυφαία τενίστρια μας και το νεαρό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που υπηρέτησε και τους 8 μήνες της θητείας του στην περιοχή μας και συγκεκριμένα σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης και στο διάστημα αυτό είχε αναπτυχθεί ο δεσμός με την Μαρία Σάκκαρη. Αυτή από την πλευρά της, είναι πρωταγωνίστρια στην διαφήμιση της γνωστής εταιρείας Grren cola με έδρα την Ορεστιάδα και μάλιστα το σλόγκαν που κυριαρχεί είναι “ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.