Οι θριαμβευτές του EURO 2004 με επικεφαλής τους Ντέμη Νικολαίδη, Βενετίδη έρχονται στην Αλεξανδρούπολη

Οι θριαμβευτές του EURO 2004 με επικεφαλής τους Ντέμη Νικολαίδη, Βενετίδη έρχονται στην Αλεξανδρούπολη

Το EURO 2020 που λόγω της πανδημίας του κορονοϊού διεξάγεται φέτος, ξεκινάει σήμερα χωρίς την παρουσία της εθνικής Ελλάδος σε αυτή την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης.

Οι θριαμβευτές της κατάκτησης του EURO 2004 όμως, με επικεφαλής δύο Εβρίτες εκείνης της φοβερής παρέας, το Ντέμη Νικολαίδη και τον Στέλιο Βενετίδη, θα έρθουν στην Αλεξανδρούπολη αρχές Ιουλίου, για να πάρουν μέρος σε τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών, που διοργανώνουν οι ίδιοι σε συνεργασία με τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, εκτός των Ντέμη και Βενετίδη, θα έρθουν στις 2 Ιουλίου και οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Άγγελος Χαριστέας και τα άλλα παιδιά, συνολικά 15 από τους πρωταγωνιστές της κορυφαίας επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία.

Στις 3 Ιουλίου, μια ημέρα δηλαδή πριν τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της 4ης Ιουλίου 2004, τότε που κατέκτησαν το τρόπαιο, θα συμμετέχουν δίνοντας οδηγίες και παρακολουθώντας τουρνουά παιδιών ηλικίας 12 ετών, από διάφορες ακαδημίες της χώρας. Ανάμεσα τους και δυο ακαδημίες από το νομό Έβρου, μία από το νότιο κομμάτι του νομού και η δεύτερη από το βόρειο.