ΒΙΝΤΕΟ: Το Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Evros-news.gr, στο LIVE News με το Νίκο Ευαγγελάτο

ΒΙΝΤΕΟ: Το Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Evros-news.gr, στο LIVE News με το Νίκο Ευαγγελάτο

Το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Evros-news.gr, για το σπάνιο περιστατικό εγκεφαλίτιδας που προήλθε από τσίμπημα τσιμπουριού σε 56χρονο κτηνοτρόφο στην Ροδόπη, απασχόλησε την χθεσινή εκπομπή LIVE News του MEGA, με παρουσιαστή το Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας μας Κώστα Πιτιακούδη, ο οποίος παρουσίασε τα στοιχεία του ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο περιστατικό που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας και προκάλεσε την κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Να θυμίσουμε ότι ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την περιοχή του δήμου Ιάσμου Ροδόπης,  νοσηλεύθηκε με ήπια συμπτώματα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής απ’ όπου πήρε ήδη εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του, αλλά η περίπτωση του προκάλεσε έναν… μίνι συναγερμό. Κι αυτό γιατί το στέλεχος αυτό της κροτωνογενούς εγκεφαλίτιδας, έχει παρουσιαστεί ΜΟΝΟ 6 ΦΟΡΕΣ στην Ελλάδα διαχρονικά. Είναι δηλαδή εξαιρετικά σπάνιο και γι’ αυτό ενημερώθηκε ήδη ο ΕΟΔΥ, προκειμένου να γίνει έρευνα και ιχνηλάτηση όχι μόνο στα ζώα (συνήθως μεταδίδεται ευκολότερα από κατσίκια), αλλά και στο περιβάλλον του ατόμου που νόσησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σπάνιο περιστατικό εγκεφαλίτιδας από τσίμπημα τσιμπουριού σε κτηνοτρόφο, εμφανίστηκε στην περιοχή μας