Σαμοθράκη: Το 1⁰ Samothraki Free Ride (18-21 Ιουνίου) για τους μοτοσυκλετιστές έρχεται – Οι εκπτώσεις που εξασφαλίστηκαν

Σαμοθράκη: Το 1⁰ Samothraki Free Ride (18-21 Ιουνίου) για τους μοτοσυκλετιστές έρχεται – Οι εκπτώσεις που εξασφαλίστηκαν

Η Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”, μετά την οριστικοποίηση ματαίωσης της Πανελλήνιας Συνάντησης λόγω ανικανότητας της ΜΟΤ.Ο.Ε, κινήθηκε άμεσα και γρήγορα και κατάφερε, σε συνεργασία με τον δήμο Σαμοθράκης, να διοργανώσει στο νησί το 4ήμερο “1⁰ Samothraki Free Ride”.

Μάλιστα εξασφάλισε και εκπτώσεις για όσους μοτοσυκλετιστές επιλέξουν για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος να επισκεφθούν το όμορφο νησί του Έβρου και να συμμετέχουν στο 1⁰ Samothraki Free Ride, από 18 έως 21 Ιουνίου 2021.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης,  σε συνεργασία με τοπικούς φορείς εξασφαλίστηκαν για όλους όσους συμμετέχουν, εκπτώσεις στα εισιτήρια του πλοίου, στην διαμονή στο camping, ενώ θα δοθούν και δωρεάν αναμνηστικά αυτοκόλλητα και t-shirt. Οι μοτοσυκλετιστές θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό αυτοκόλλητο σήμα για όλες τις εκπτώσεις, από το Καφωδειο ΕΔΕΜ , 14ης Μαΐου & Φειδίου, στην Αλεξανδρούπολη.
Τα σήματα θα είναι διαθέσιμα από την Δευτέρα 14/6.

Οι εκπτώσεις για όσους συμμετέχουν

Όσον αφορά το Camping Varades καθορίστηκαν οι τιμές για την διαμονή όσων συμμετέχουν ως εξής:
Για όλη την διάρκεια του 4ημέρου θα ισχύει έκπτωση -30% από τις τιμές του καταλόγου
Για την ακτοπλοϊκή εταιρεία η οποία θα τους μεταφέρει από την Αλεξανδρούπολη στη Σαμοθράκη και θα επιστρέψουν μετά την λήξη της εκδήλωσης, η έκπτωση για όλη την διάρκεια του 4ημερου, καθορίστηκε στο 25%.
Αναλυτικά:
Για τα επιδοτούμενα δρομολόγια:
Επιβάτης: 7 ευρώ
Μοτοσυκλέτα έως 250cc: 6 ευρώ
Μοτοσυκλέτα πάνω από 250cc: 9 ευρώ
Για τα μη επιδοτούμενα δρομολογια:
Επιβάτης: 11 ευρώ
Μοτοσυκλέτα έως 250cc: 9 ευρώ
Μοτοσυκλέτα πάνω από 250cc: 11 ευρώ
Μακάρι η… ανικανότητα της ΜΟΤ.Ο.Ε να διοργανώσει φέτος την Πανελλήνια Συνάντηση και οι άμεσες ενέργειες του Προέδρου της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες” Ηλία Γρηγοράκη για εναλλακτική διοργάνωση του “1⁰ Samothraki Free Ride”, να στεφθούν από απόλυτη επιτυχία και η συγκεκριμένη διοργάνωση να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο στην Σαμοθράκη. Άλλωστε ταιριάζει και ως χώρος και φυσικό περιβάλλον και όσα μπορεί να ζήσει κανείς σε αυτό, στη νοοτροπία των μοτοσυκλετιστών.