Μπίστης (ΣΥΡΙΖΑ): Το δημογραφικό θα λυθεί απ’ τους μετανάστες, όχι αν γεννούν 5 παιδιά οι Ελληνίδες

Μπίστης (ΣΥΡΙΖΑ): Το δημογραφικό θα λυθεί απ’ τους μετανάστες, όχι αν γεννούν 5 παιδιά οι Ελληνίδες

Ο απίθανος γυρολόγος της πολιτικής ξαναχτύπησε! Ο Νίκος Μπίστης, ο οποίος έχει κάνει επάγγελμα την πολιτική και προσπαθεί να επιβιώσει ως χαμαιλέοντας αναπροσαρμόζοντας διαρκώς και ανά περίπτωση τις θέσεις του, αυτή τη φορά ως ΣΥΡΙΖΑ πλέον, βρήκε λύση και για το δημογραφικό πρόβλημα!

Ο συγκεκριμένος που διετέλεσε και υπουργός επί ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι υπεύθυνος Συντονιστής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε λύση και αυτή είναι -άκουσον άκουσον- όχι η στήριξη της ελληνικής οικογένειας, αλλά οι… πρόσφυγες και οι μετανάστες! Ως άλλος ειδήμων και… σωτήρας του τόπου, σε δημόσια παρέμβασή του επιτέθηκε σε όσους σχολιάζουν το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό πρόβλημα, λέγοντας:

«Το αναφέρω για όλους αυτούς τους εθνικιστές, τους περίεργους, οι οποίοι μας λένε “Μακρυά οι πρόσφυγες από τη χώρα” και την ίδια χώρα οδύρονται ότι έχουμε λίγες γεννήσεις, ότι θα είμαστε σε 10 χρόνια 7,5 εκατομμύρια αντί 8 και δεν αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος δρόμος δεν είναι οι Ελληνίδες να γεννάνε από 5 παιδιά, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Και καλώς δε θα γίνει γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή, αλλά η ενσωμάτωση, όχι μία κι όξω, με όρους και προϋποθέσεις ενός δυναμικού ανθρώπινου δυναμικού που έρχεται από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αυτό αν δεν το καταλάβουνε και συνεχίσουν αυτήν την πολιτική, δεν έχει νόημα να κλαίνε μετά για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*