Σουφλί: Μετά από 16 χρόνια, θα ξαναλειτουργήσει το εστιατόριο στην Λίμνη Τυχερού

Σουφλί: Μετά από 16 χρόνια, θα ξαναλειτουργήσει το εστιατόριο στην Λίμνη Τυχερού

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την χθεσινή δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του δήμου Σουφλίου, αφού βρέθηκε νέος εκμισθωτής για το εστιατόριο της Λίμνης Τυχερού και θα ξαναλειτουργήσει μετά από 16 χρόνια που ήταν κλειστό και παρατημένο. 

Η σχετική διαδικασία έφερε θετικό αποτέλεσμα και για τα επόμενα 15 χρόνια η εταιρία YTONG HOUSE HELLAS που έχει αναλάβει και το Οικοτουριστικό ξενοδοχείο “ΘΡΑΣΣΑ”, ανέλαβε να αξιοποιήσει και το εστιατόριο, δίνοντας μια ευχάριστη επιλογή για όσους θέλουν να βρεθούν στο Τυχερό και να απολαύσουν την περιοχή. Η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Καλακίκου φροντίζει με προγραμματισμό και μελετημένες κινήσεις, να αξιοποιεί και να επαναδραστηριοποιεί δημοτικά ακίνητα που ήταν επί χρόνια παρατημένα από τους προηγούμενους και να δίνει μια νέα πνοή σε όλο τον δήμο.
Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης, που ως γνωστόν είναι και κάτοικος Τυχερού, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή και επεσήμανε:
“Μετά από 16 χρόνια αποκτά και πάλι νέο εκμισθωτή το εστιατόριο στη Λίμνη Τυχερού.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  η διαδικασία δημοπράτησης από το Δήμο Σουφλίου, μετά και την σχετική γνωμοδότηση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Τυχερού, για το εστιατορίου στη Λίμνη Τυχερού.
Νέος εκμισθωτής για τα επόμενα 15 χρόνια είναι η εταιρία YTONG HOUSE HELLAS.
Οι δραστηριότητες στη Λίμνη πλέον η μία μετά την άλλη μπαίνουν σε λειτουργία.
Ο Δήμος συνεχίζει τις παρεμβάσεις με καθαρισμό των εκτάσεων που βρίσκονται περιμετρικά.
Η δημοτική αρχή με σταθερά βήματα προχωράει σε όλα όσα δεσμεύτηκε”.