Έβρος: Συνέλαβαν τρεις διακινητές, που πέρασαν με βάρκα λαθρομετανάστες από την Τουρκία

Έβρος: Συνέλαβαν τρεις διακινητές, που πέρασαν με βάρκα λαθρομετανάστες από την Τουρκία

Περνούν… αβέρτα από την Τουρκία στην χώρα μας μέσω του ποταμού Έβρου τους λαθρομετανάστες οι διακινητές, με την ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Άλλοι τρεις αλλοδαποί που με βάρκες έφεραν λαθρομετανάστες στο νομό Έβρου και τους καθοδηγούσαν πεζούς σε Σάκκο και Καβύλη, συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

“Συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (16-6-2021), στο βόρειο Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην αγροτική περιοχή του Σάκκου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι καθοδηγούσαν πεζούς στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην αγροτική περιοχή της Καβύλης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι καθοδηγούσε πεζούς στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχε περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας”.

 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*