Καλαφάτης από Καστανιές: Εδώ χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας

Καλαφάτης από Καστανιές: Εδώ χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας

Επίσκεψη στο εργοτάξιο κατασκευής του εμποδίου – φράχτη στην περιοχή των Φερών αλλά και σε δύο επιτηρητικά φυλάκια στις Καστανιές και τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, πραγματοποίησε χθες ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στην οποία συνοδευόταν από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, αλλά και τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, ο κ.Καλαφάτης αμέσως μετά τις επισκέψεις αυτές τόνισε:

Στην περιοχή των Φερών όπου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες ολοκλήρωσης του φράχτη μήκους 27 χιλιομέτρων, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης υποδέχθηκε ο Αντιδήμα5ρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης και τον συνόδεψαν μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ.Πέτροβιτς, στην επίσκεψη αλλά και την ενημέρωση που του έγινε.

«Αισθάνομαι περηφάνια που βρέθηκα, σήμερα, στον τόπο όπου χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας. Δίπλα σε αυτούς που φυλάττουν Θερμοπύλες: Στις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν βάλει πάνω από όλα το καθήκον προς την Πατρίδα. Το διαπιστώσαμε, άλλωστε, όλοι στην κρίση του Φεβρουαρίου του 2020. Αυτοί σταμάτησαν την προσπάθεια της γειτονικής χώρας να εργαλειοποιήσει το μεταναστευτικό. Αυτοί έστειλαν το μήνυμα της απόφασής μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τα δίκαια και τα δικαιώματά μας. Απέδειξαν ότι βρίσκονται εδώ για να υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα της Ευρώπης», δήλωσε ο Σταύρος Καλαφάτης ολοκληρώνοντας την  επίσκεψη του στον Έβρο.