Εύα Φούσκα: Το μοντέλο απ’ τον Έβρο, στο νέο video clip του Αντώνη Ρέμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύα Φούσκα: Το μοντέλο απ’ τον Έβρο, στο νέο video clip του Αντώνη Ρέμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πανέμορφη Εύα Φούσκα, το μοντέλο από τον Έβρο, συμμετέχει στο νέο video clip του Αντώνη Ρέμου  για τη νέα του επιτυχία «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά» που κυκλοφόρησε χθες και έχει αγαπηθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η εντυπωσιακή συντοπίτισσα μας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, μέχρι που πέρασε στην Αθήνα στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Σπούδασε διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις και ξεκίνησε να ασχολείται  με το μόντελινγκ πριν 3 χρόνια, καθώς ήταν πάντα όνειρο της , αλλά κυρίως λόγω της δυνατότητας που της  δίνει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Έτσι βρέθηκε στο Μιλάνο, όπου έζησε δύο μήνες και ήταν μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής της. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που είχε  αποφασίσει τότε να ασχοληθεί  full time και να ταξιδεύει από χώρα σε χώρα.

Μετά ήρθε ο κορονοϊός. Οπότε έμεινε Ελλάδα και έτσι παρουσιάστηκε η τεράστια ευκαιρία με την εκπομπή “Εικόνες” με τον Τάσο Δούση , οποίος πέρα από εργοδότης  της είναι και ο δικός της μέντορας. Η ταξιδιωτική εκπομπή “Εικόνες” για την Εύα  ήταν ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί  επαγγελματικά, καθώς τα ταξίδια την  γεμίζουν όσο τίποτα άλλο και η επικοινωνία επίσης με τον κόσμο την εξιτάρει.  Νιώθει πολύ τυχερή που συμμετέχει σε μία τόσο όμορφη παραγωγή που γίνεται από έναν τόσο πετυχημένο στον συγκεκριμένο επαγγελματία.

Τώρα ήρθε και η συμμετοχή στο video clip του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, για το τραγούδι «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που είναι το νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει.

Τη μουσική υπογράφoυν ο Μάνος Πυροβολάκης και ο Γιάννης Στίγκας και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε ο Γιώργος Κυβέλος.

Η πανέμορφη  Εύα Φούσκα έχει σπουδάσει διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο. Σήμερα έχουμε την δυνατότητα να την μάθουμε ακόμη καλύτερα μέσα από το Newspistol.gr . Είναι από Αλεξανδρούπολη, όπου και μεγάλωσε, . Αγαπάει  πολύ τον αθλητισμό και έχει ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα κατά καιρούς, όπως τένις, ταε κβον ντο, χορό, αλλά η μεγάλη της  αγάπη είναι η γιογκα.

Ξεκίνησε να ασχολείται  με το μόντελινγκ πριν 2 χρόνια, καθώς ήταν πάντα όνειρο της , αλλά κυρίως λόγω της δυνατότητας που της  δίνει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!