Ορεστιάδα: “Καμπάνα” 5.000 ευρώ σε δυο καταστηματάρχες της πόλης, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών

Ορεστιάδα: “Καμπάνα” 5.000 ευρώ σε δυο καταστηματάρχες της πόλης, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών

“Καμπάνα” 5.000 ευρώ για δυο καταστηματάρχες της Ορεστιάδας, αφού σε έλεγχο για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού το Σάββατο 19 Ιουνίου, βρέθηκαν να εξυπηρετούν όρθιους πελάτες.

Οι δυο ιδιοκτήτες καταστημάτων στην πόλη της Ορεστιάδας ήταν μεταξύ των τεσσάρων συνολικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που κατά τους εντατικούς ελέγχους βρέθηκαν να παραβιάζουν τα μέτρα. Οι άλλοι ήταν μία ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Ξάνθη, όπου είχαμε σύλληψη και 8.000 ευρώ πρόστιμο, με παράλληλη επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας και εξυπηρέτηση 24 πελατών εντός του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο. Επίσης, 1 ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ροδόπη, που όπως και στην περίπτωση των δύο της Ορεστιάδας, του επιβλήθκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Οι εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίστηκαν και το Σάββατο 19 Ιουνίου σε όλη την επικράτεια με 85.799 ελέγχους συνολικά.