Αλεξανδρούπολη: Σοβαρά προβλήματα στο δημοτικό κάμπινγκ, καταγγέλει η παράταξη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες”

Αλεξανδρούπολη: Σοβαρά προβλήματα στο δημοτικό κάμπινγκ, καταγγέλει η παράταξη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες”

Σοβαρά προβλήματα και άσχημη κατάσταση στο δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης, καταγγέλει η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Συνοδεύοντας την καταγγελία με φωτογραφίες αρκετών χώρων του συγκεκριμένου κάμπινγκ, ζητάει μάλιστα από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη να… εξαφανιστεί, γιατί αυτή θα ήταν η καλύτερη προσφορά του στην πόλη και τον δήμο. Όπως επισημαίνεται:
“Η καλύτερη προσφορά του κ. Ζαμπούκη στο Δήμο θα ήταν η εξαφάνιση του.
Γιατί κάθε μέρα που περνάει η καταστροφή γιγαντώνεται.
Την 18-06-2021 και ώρα 08:30 ύστερα από αίτημα του Μερκούρη Δημήτρη που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ ως μέλος που θα εκπροσωπεί την παράταξη μας, επισκέφθηκαν το χώρο του κάμπινγκ μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης, μας Βαγγέλη Λαμπάκη.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
α) Ο χώρος των στεγάστρων αποτελεί πλέον ένα τεραστιο άδειο γήπεδο, αφού απομάκρυναν τα 3 στέγαστρα (ξύλινα) και τα δύο μεταλλικά που κατασκεύασε η παράταξη μας πριν παραδώσουμε την Δημοτική Αρχή ήταν χωρίς σκίαστρα.
β) Χαρακτηριστική εικόνα πλέον η ερημιά με τις τουαλέτες κλειδωμένες (πλην δύο) όλοι οι χώροι ατημέλητοι και το τσιμεντένιο ρέμα πλήρως ακάθαρτο με χόρτα ενός μέτρου μέσα.
γ) Για όλο το χώρο βρήκαμε μόνο μια καθαρίστρια από τα οκτάμηνα.
δ) Το εστιατόριο εγκαταλειμμένο κατάλληλο μόνο για αρουραίος.
ε) Αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και βάρκες χωρίς νόμιμες πινακίδες τοποθετημένα στους χώρους κατασκήνωσης.
στ) Οι λιγοστοί μισθωτές κατασκεύασαν ή κατασκευάζουν μόνοι τους πρόχειρα σκίαστρα πληρώνοντας κανονικά το μίσθωμα χωρίς καμία σχεδόν πλέον παροχή.
η) Η ανομοιομορφία δημιουργεί την αίσθηση περί καραγκιόζ-μπερντέ.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ Ζανπούκη και τον κ. Δέλκο (πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ) για την ερήμωση και την καταστροφή του κάμπινγκ αλλά και των Ιαματικών Λουτρών.
Ζητάμε να επιστρέψουν τους μισθούς τους ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος γιατί η προσφορά τους κοντά 2 χρόνια είναι μόνο η καταστροφή.
Τέλος η άνω εικόνα αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα του επί 2 χρόνια Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και του ανύπαρκτον έργο τους ή μάλλον του καταστροφικού έργο τους.
Υ.Γ. Ζητάμε από Ζαμπούκη και Δέλκο να πληροφορήσουν τον λαό του Δήμου μας τι έγιναν τα 286.000,00€ που χρηματοδοτήσαμε από το δημοτικό συμβούλιο (δηλ. τις τσέπες των δημοτών) πριν από ένα ολόκληρο χρόνο.
Και αν υπάρχουν για ποιο λόγο τα στέρησαν από τον λαό του Δήμου μας, ενώ θα μπορούσαν να καλύψουν μια από τις πολλές ανάγκες.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ «ΕΓΚΛΗΜΑ» κάτω από τη μύτη μας”.